Fenerbahçe Beko Basketbol takımı yeni koçu Dimitris Itoudis! 'Tarih yazmak için buradayız!

Fenerbahçe Beko Basketbol takımı yeni koçu Dimitris Itoudis! 'Tarih yazmak için buradayız!

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenörlük görevine getirilen Dimitris Itoudis için imza töreni düzenlendi. Sarı-lacivertlilerde yeni koç hedeflenen planları gerçekleştirmek üzere ben ve ekibim buradayız. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımı yeni koçu Dimitris Itoudis oldu. İmza töreni ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertlilerde yeni koç hedeflenen planları gerçekleştirmek üzere ben ve ekibim buradayız. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Itoudis'in yanı sıra sarı-lacivertli kulübün erkek basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini ile Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier katıldı.

Çok zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Komsuoğlu, İstediğimiz sonuçları alamadığımız dönemler oldu. Euroleague'de Rus takımları hakkınd alınan karardan en çok biz etkilendik. Hedeften uzak kaldık. Sezonu çok değerli bir lig şampiyonluğuyla Fenerbahçe'yi, Avrupa'da başarı denince akla ilk gelen isimlerin biri Dimitris Itoudis ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Fenerbahçe, basketbolda Avrupa'nın en güçlü markalarından biri. Markamızı korumak adına tüm gücümüzle çalışacağız.

TARİH YAZACAĞIZ!

Sözlerine Türkçe 'Günaydın,merhaba' diyerek başlayan Itoudis, Burada olmaktan onur duyuyorum. Çok şanslıyım. Sorumluluğumun farkındayım. Çok mutluyum. Başta başkanımız Ali Koç olmak üzere herkese bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Basının yüksek katılımı beni inanılmaz mutlu etti. Tarih yazmak için buradayız. Beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapacağız.

Zeljko Obradovic'in yardımcılığını üstlendiği dönemde Panathinaikos'ta beraber görev yaptığı Galatasaray Nef'in başantrenörü Andreas Pistioliis ile ilgili soruyu Itoudis, İlişkiler insanı. Obradovic ve Pistols aynı zamanda aile dostumuz. Çok ciddi hayat bağı var. Spor insanları birleştiriyor, bu çok önemli. Rekabet her zaman olacak. Obradovic ile Banvit'te ilk karşılaşmamız çok duygusaldı. Ekibimle birlikte Fenerbahçe'nin başarısı için çalışacağız.

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Kendisi çok değerli bir insan ve koç. Onun önderliğinde 3 senelik süreçte Fenerbahçe'yi Avrupa'nın en zirvesine el birliğiyle taşıyacağız. Seneye Cumhuriyet'in 100.yılı. Başkan ve yönetim kurulu çok ciddi fedakarlık yapıyor. Bütün sorumluluğunu yerine getirmeye çalışacağız. Hepimiz Fenerbahçe'yi en iyi yerlere ve gurur duyacağımız tabloyu ortaya koymak için hepimiz çalışacağız.