"Fatih Terim'den Ankaragücü'ne Yeşil Işık!" Gecekondu'ya Selam

"Fatih Terim'den Ankaragücü'ne Yeşil Işık!" Gecekondu'ya Selam

Son günlerde Ankaragücü taraftarının Fatih Terim'i takımın başında istediklerini dile getirmeleri üstüne Fatih Terim'den flaş açıklama geldi. "Fatih Terim Ankaragücü'ne yeşil ışık yaktı." Peki; Fatih Terim Ankaragücü'ne mi gidiyor?

Son günlerde Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu'dan Fatih Terim'e açık bir şekilde yapılan çağrı sosyal medya gündeminden düşmedi. Gecekondu, takımı Ankaragücü'nün TFF 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmesi ile birlikte teknik direktör görevine Fatih Terim'i davet etti. Gecekondu'nun yaptığı çağrıya Ankaragücü'nün diğer taraftar grupları da tepkisiz kalmadı ve Fatih Terim'i göreve çağırdı.

Başarılı teknik adamın Galatasaray'da görevinin son bulması üzerine boşa çıkması ve herhangi bir kulüple anlaşma imzalamaması üzerine pek çok kulüp Fatih hocayı takımlarının başında istedi. Ancak Ankara'nın en büyük iki kulübünden biri olan Ankaragücü'nün taraftarlarının yaptığı çağrı bu talepler arasında en çok gündeme gelen oldu.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Açıklama

Bir önceki gün Radyospor'da konuşan Faruk koca, Fatih Terim söylentileri ile ilgili kesin ve net bir konuşma yapmıştı. Başkan Koca'nın açıklamalarında yer alan ifadeler şu şekildeydi;

"Mustafa Dalcı hocamızın sözleşmesi devam ediyor. Hocamızla birlikteyiz. Fatih Terim iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Fatih Hoca'yla ya da bir başka hocayla görüşmem olmadı. Hiçbir teknik direktör ile görüşmedim."

Fatih Terim Taraftar Çağrısına Sessiz Kalmadı!

Teknik direktörlük kariyerine Ankaragücü'nde başlayan Fatih Terim, Ankaragücü'nde aldığı 30 galibiyet, 21 beraberlik ve 24 mağlubiyet sonucu almış ve maç başına 1.48 puan ortalaması yakalamıştı. Aradan geçen yıllarda yurtiçi ve yurtdışı pek çok kez teknik direktör olarak saha kenarında bulunan hoca, "Yuvam" olarak adlandırdığı Galatasaray'da bu sezon görevine son verilmesi nedeniyle kulüpsüz kalmış ve başka tekliflere olumlu yanıt vermemişti. Ancak Ankaragücü taraftarının çağrısına sessiz kalmayan Fatih Terim sosyal medyada yayınladığı videosuyla gündeme bomba gibi düştü. Videonun altında; "Hoca Ankaragücü'ne" "Fatih Terim'den Ankaragücü'ne Yeşil Işık!" "Hocam Çalıştır Bu Takımı Şampiyon Yap" ve "Come To Ankaragücü" gibi yorumlar dikkat çekti. Terim'in videosunda yer alan ifadeler şu şekilde;

"Sevgili Gecekondu taraftarları... Ankaragücü'nün değişmez, önemli taraftarı Gecekondu'ya buradan selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Ankaragücü benim ilk kulübüm. Teknik direktörlük hayatımdaki yeri çok başka. Buradan hem Ankaragücü'nü hem Gecekondu taraftar grubunu tüm kalbimle selamlıyorum. Hepinize selamlar olsun."