Fatih Terim geri dönüyor! Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında yorumcu teklifi!

Fatih Terim geri dönüyor! Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında yorumcu teklifi!

Türk futbolunun bir numaralı teknik adamı Fatih Terim ekranlara geri dönüyor. Fatih Terim geri dönüyor! Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında yorumcu teklifi!

Türk futbolunun bir numaralı teknik adamı Fatih Terim ekranlara geri dönüyor. Spor Toto Süper Lig 2021 - 2022 sezonu ortasında başkan Burak Elmas'ın talimatları doğrultusunda kulüpten ayrılan Fatih Terim aylar sonra tekrar televizyon ekranlarına geri dönüyor.

Sosyal medyada yoğun bir baskı altında kalan Fatih Terim, Galatasaray'da yaşadığı problemleri kimse ile paylaşmamıştı. Şimdilerde ise tekrar televizyon ekranlarında yer alması planlanan Fatih Terim, Exxen'de yayınlanacak olan Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında yorumculuk yapması bekleniyor.

Dün (18 Mayıs Çarşamba) günü gündeme düşen Liverpool Real Madrid karşılaşmasında yorumcu olacağı iddiası halen belli olup olmadığı merak ediliyor. Liverpool Real Madrid karşılaşması için elde edilen bilgilere göre ise maçın sunuculuğunu Ertem Şener yapacak iken Fatih Terim'in ise karşılaşmayı yorumlaması bekleniyor.

AYLAR SONRA TEKRAR EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Fatih Terim gelen bilgiler doğrultusunda aylar sonra ekranlara geri dönüyor. Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında Liverpool Real Madrid maçını yorumlaması beklenen Fatih Terim ile ilgili henüz kesinleşen bilgiler gelmedi.

Ertem Şener'in karşılaşmayı Exxen platformunda canlı olarak sunacağı kesinleşirken maçın yorumculuğu için ise iddia edilen bilgilere göre Fatih Terim yapacak. Galatasaray'lı taraftarların uzun süredir sesini duymaya hasret kaldığı İmparator Fatih Terim ile ilgili gündeme düşen bu gelişmeler sonrasında ise sosyal medyada uzun süre gündemde kaldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL LİVERPOOL REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2022 Şampiyonlar Ligi Finali 28 Mayıs 2022 tarihinde Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Stade de France'ta oynanacak. Liverpool-Real Madrid maçı Türkiye saati ile 22:00’da başlayacak. Exxen'den canlı yayınlanacak.

22:00'da başlayacak olan karşılaşmanın sunuculuğunu Ertem Şener yapacak. Karşılaşma 28 Mayıs 2022 tarihlerinde Exxen platformunda yayınlanacak. Kulis bilgilerine göre Fatih Terim'in yorumculuğunu yapması bekleniyor.