Erzurumspor İstanbulspor maç hakemi kim?

Erzurumspor İstanbulspor maç hakemi kim?

Ülkemizde pek çok futbol sever tarafından heyecanla takip edilen Spor Toto 1. Lig Play Off mücadelelerinde bugün Erzurumspor, İstanbulspor'u ağırlayacak. Taraftarlar ise maça dair gelişmeleri araştırıyor. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Spor Toto 1. Lig Play Off maçları kapsamında Erzurumspor bugün evinde İstanbulspor'u ağırlayacak. Ülkemizdeki pek çok futbol severin ve her iki takımın taraftarlarının heyecanla beklediği maç için ise geri sayım başladı. Her iki takımın da 2022-23 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmek için sahaya çıkacağı ve kıran kırana mücadele edeceği maç heyecanla beklenirken, futbol severler ve takımların taraftarları gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medya platformlarında maça dair araştırmalar yapmaya başladı. Maçı stadyumdan canlı takip edemeyecek olan futbol severler ise Erzurumspor- İstanbulspor maçının saat kaçta olacağını, hangi kanalda olacağını, maç kadrolarını ve hakemleri heyecanla araştırıyor. Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Erzurumspor İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de forma terletmek amacıyla her iki takımın Spor Toto 1. Lig Play Off kapsamında sahaya çıkacağı heyecanlı maç TRT Spor kanalında şifresiz, beIN Sports Max HD ve beIN Sports HD 1 kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

Erzurumspor İstanbulspor maçı saat kaçta?

Canlı yayınla ücretsiz bir şekilde futbol severlerin ekranına gelecek olan heyecanlı mücadele için geri sayımlar başladı. Ancak bugün oynanacak olan Erzurumspor - İstanbulspor maçının saat kaçta olduğu da merak konusu oldu. Spor Toto 1. Lig Play Off kapsamında yapılacak olan maç için saat 18.30'da hakem düdüğünü çalacak.

Erzurumspor İstanbulspor maçın hakemi kim?

Bu akşam saat 18.30'da başlayacak olan karşılaşma için heyecanlı bekleyiş devam ederken çok sayıda futbol sever ise maçın hakeminin kim olduğunu merak ediyor. Her iki takımın da büyük mücadele göstermesi beklenen maçta düdük çalacak hakem Sarper Barış Saka olacak. Başarılı hakem Saka'nın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Serkan Olgucan üstlenecek.

Erzurumspor İstanbulspor maçı nerede, hangi stadyumda?

Futbol severlerin ve hem İstanbul'lu hem de Erzurum'lu taraftarların heyecanla beklediği mücadele bu akşam saat 18.30'da TRT Spor, beIN Sports Max HD 1 ve beIN Sports HD 1 kanallarında canlı bir şekilde futbol severlerle buluşacak. Maçı bekleyen futbol severler ise maçın hangi stadyumda oynanacağını merak ediyor. Maç, saat 18.30'da Kazım Karabekir Stadyumu'nda başlayacak.