Emre Belözoğlu, Okan Buruk yorumu ve seneye Süper Lig'de hedeflerini açıkladı!

Emre Belözoğlu, Okan Buruk yorumu ve seneye Süper Lig'de hedeflerini açıkladı!

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, gelecek sezona dair önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk 'hak ettiği yere geldi' ifadesini kullandı. İşte haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, gelecek sezona dair önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk 'hak ettiği yere geldi' ifadesini kullandı.

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, ''Avrupa kupalarına katılmak isteyen, sezonun sonunda yine ilk 3-4 sırada yer almak isteyen bir takım oluşturmak istiyoruz. İyi bir takımımız var. Geçmişten alışkanlıkları olan, kaliteli oyunculara sahibiz. Bunu daha da geliştirerek hedeflediğimiz noktada sezonu bitireceğimiz dair inancımız tam'' dedi.

Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi ilk antremanını kulüp tesislerinde bulunan antreman sahasında gerçekleştirdi. Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, antreman başladıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezonun herkes için hayırlı ve sakatlıksız geçmesi temennisiyle sözlerine başlayan Belözoğlu, ''Geçen seneden geldiğimiz güne kadar gelişim gösteren, istediğimiz kadar puan toplamasak da Avrupa hedefimizi gruplara kalma adına ön eleme oynayacak bir takımla bıraktık sezonu. Avrupa kupalarında mücadele edecek, Süper Lig sezonu sonunda yine ilk 3 veya 4 sırada yer alan bir takım oluşturacağız. İyi bir takımımı var. Geçmişten alışkanlıkları olan, kaliteli oyunculara sahibiz. Bu olanları geliştirmek için hedeflediğimiz noktaya gelip sezonu istediğimiz noktada bitireceğimize dair inancımız tam. 21'inde oynayacağımız Avrupa kupası maçına kadar hazır olacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Teknik direktörlük kariyerinin ilk sezon başı kampı olacağı için heyecanlı olduğunu aktaran Belözoğlu, ''Sanki PAF takımdan A takıma yükselmiş bir oyuncu havam var. Kendi hazırlığımızı yaptık. Ekibin sinerjine inanan biriyim. Futbolcuyken de bu böyledi. Antreman programımızı hazırladık. Güzel bir karışım olacak. Çok da uzun süremiz yok. Hızlandırılmış bir şekilde çalışacağız. Oyuncularımız zaten 10 gündür bireysel çalışmalarını sürdürüyordu. İyi bir kamp dönemi bekliyorum'' ifadelerini kullandı.