Eintracht Frankfurt- West Ham United Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Eintracht Frankfurt- West Ham United Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final heyecanı devam ediyor. Bu akşam oynanacak olan rövanş maçı için futbol severler heyecanlı. Peki; Eintracht Frankfurt- West Ham United maçı saat kaçta hangi kanalda? Maça dair satır başları gursesgazetesi.com'da...

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final maçları bu akşam tamamlanacak. yarı finalde karşı karşıya gelecek olan takımlar kadar futbol severler de maç saatini heyecanla bekliyor. Bu akşam oynanacak olan Eintracht Frankfurt- West Ham United maçının galibi UEFA Avrupa Ligi'nde adını finale yazdıracak. İki önemli kulübün karşılaşacağı yarı final rövanş maçı Deutsche Bank Parkt'ta yapılacak. Takımların kıran kırana mücadele edeceği karşılaşmanın hangi kanalda olduğu, futbol severler için merak konusu oldu.

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, ligde son 6 maçtan galibiyet alamadan devam ediyor. Ligde işler iyi gidiyor olmasa da Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi'nde geçirdiği sezon ile izleyenleri hayrete düşürüyor. Fenerbahçe'nin de olduğu gruptan galip çıkan Eintracht Frankfurt, son olarak Barcelona'yı eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

West Ham United cephesinde de ligdeki durum pek farklı değil. West Ham'da İngiltere Premier Lig'deki son dört maçından yalnızca 1 puan alabildi. Londra'da oynanan ilk maçta Eintracht Frankfurt'a 2-1 mağlup olan West Ham United'ın maçı kazanmak için en az iki gole ihtiyacı olacak.

Maçın saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı ise futbol severler için merak konusu. Maçı Türkiye'den takip olacak pek çok futbol sever maçın hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını bugün internette sıkça arattı. Peki Eintracht Frankfurt- West Ham United maçı saat kaçta, nereden izlenecek?

Eintracht Frankfurt- West Ham United Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kazananın RB Leipzig ya da Rangers'a rakip olacağı önemli maç bu akşam futbol severler ile buluşacak. UEFA Avrupa Ligi yarı final maçlarının rövanş turunda karşı karşıya gelen Eintracht Frankfurt ile West Ham United'ın kıran kırana mücadele göstermesi beklenen maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Kimi sosyal medya hesapları maçın TV 8 ekranlarından yayınlanacağını, kimi hesaplar ise Exxen'de yayınlanacağını vatandaşlara servis etti. Vatandaşlar ise kesin bir cevap alabilmek adına internette aramalarına devam etti.

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş turu maçı Eintracht Frankfurt- West Ham United maçı bu akşam Türkiye saati ile saat 22.00'de Exxen'de izleyicilerle buluşacak.