Dursun Özbek'ten şok Fatih Terim hamlesi! Yer yerinden oynayacak, İmparator yuvasına mı dönüyor?

Dursun Özbek'ten şok Fatih Terim hamlesi! Yer yerinden oynayacak, İmparator yuvasına mı dönüyor?

Galatasaray'da Haziran ayı ikinci haftasında gerçekleştirilecek olan seçim sonrası için başkan adaylarından hamleler gelmeye devam ediyor. Dursun Özbek'ten şok Fatih Terim hamlesi! Yer yerinden oynayacak, İmparator yuvasına mı dönüyor?

Galatasaray'da Haziran ayı ikinci haftasında gerçekleştirilecek olan seçim sonrası için başkan adaylarından hamleler gelmeye devam ediyor. Haziran ayında Galatasaray'da yeni başkan belli olacak. Adaylardan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun karşı karşıya geleceği seçimde şimdiden projeler taraftarlara ve camiaya anlatılmaya başlandı. Metin Öztürk geçtiğimiz aylarda aday olurken camiadan Dursun Özbek sesleri yükselirken iki başkan adayı güçlerini tek adaylık noktasında birleştirdi.

Tekrarlanan seçimde Dursun Özbek ile birleşen Metin Öztürk, Galatasaray için böyle bir karar aldığını paylaşmıştı. Galatasaray camiasında Dursun Özbek'in rakibi Hamamcıoğlu'na karşı önde olduğu bilgisi gelirken teknik direktör konusu ise gündemde yoğun bir şekilde işlenmeye devam ediyor. Kulüp içerisinden gelen bilgilere göre ise Özbek, Fatih Terim ile çalışacak.

KULİSLERDE FATİH TERİM SESLERİ GELMEYE BAŞLADI!

ozbek-gs.jpeg

Galatasaray camiasında Özbek başkan olması durumunda Fatih Terim ismi gündeme gelmeye devam ederken ortaya çıkan o iddialar ise ortalığı birbirine katacağa benziyor. 11 Haziran'da yapılacak seçim sonrasında Özbek'in teknik adamlık listesinde iki isim bulunuyor. Bunlar Fatih Terim ve Okan Buruk.

ÖZBEK'İN AKLINDA Kİ İSİMLER CAMİADA SES GETİRDİ!

Dursun Özbek'in geçtiğimiz yıllarda takımın başına Fatih Terim'i getirmesi büyük ses getirirken sonraki aylarda yapılan seçim sonrasında başkanlığı kaybetmesi sonrasında ise uzun süre camiadan uzaklaşmıştı. Tekrardan başkanlığa adaylığını koyan ve oldukça güçlü bir liste ile seçime giren Dursun Özbek, tekrardan yarım kalan Terim sürecini birlikte tamamlamak istiyor.

Önceliğini Türk teknik direktör olarak belirleyen Özbek ve ekibi için Okan Buruk ismi ön planda. Dursun Özbek’in geçen hafta telefonda görüştüğü Fatih Terim de ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak iki isim için de henüz somut bir adım atılmadı.

TERİM İLE GÖRÜŞTÜ! İMPARATOR EKİBİ İLE DÖNMEYE HAZIRLIK YAPIYOR

Galatasaray'da Dursun Özbek geçtiğimiz hafta İstanbul'a tatilini yarıda bırakıp gelen Fatih Terim ile birebir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşme sonrasında ise teknik ekibi ile bir araya gelen Fatih Terim aynı hafta kulis iddialarına göre ise Dinçer Azaphan ile de görüştü.

Camiada Fatih Terim sesleri tekrar yükselmeye devam ederken, Dursun Özbek iki başarılı teknik adamında kabul etmesi durumunda Fatih Terim'i takımın başına ve yardımcılık görevi için de Okan Buruk'u getireceği konuşuluyor.