Dursun Özbek'ten Fatih Terim Hamlesi! Fatih Terim Geri Dönecek Mi?

Dursun Özbek'ten Fatih Terim Hamlesi! Fatih Terim Geri Dönecek Mi?

Galatasaray'da başkanlık seçimi beklenirken adayların yapacakları icraatlar ve getireceği isimler için meraklı ve heyecanlı bir şekilde bekleniyor. Dursun Özbek'in Fatih Terim hamlesi yapacağı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray'da kulüp başkanlığına aday olarak dikkat çeken Dursun Özbek'in Fatih Terim hamlesi ise dikkat çekti. Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek'in başkan olması durumunda Fatih Terim ile masaya oturacak olması taraftarların radarına girdi. Galatasaray taraftarları tarafından oldukça sevilen başarılı teknik adam Fatih Terim'in özlemi devam ederken taraftarlar Dursun Özbek'in kararı ile sevindi. 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da yapılacak başkanlık seçimi için geri sayım devam ediyor. Adaylar ise yapacakları icraatları ve takıma katmayı planladıkları isimleri bir bir kamuoyu ile paylaşıyor.

Eski Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek 2014 yılında 36'ncı başkan olarak göreve başlamıştı. 2017 yılında Galatasaray'ın sevilen eski teknik direktörü Fatih Terim ile anlaşmış ve yeşil sahaların kenarında teknik adamı görevlendirmişti. Başkanlık döneminde Galatasaray müzesine 5 kupa ekleme başarısı gösteren eski başkan taraftarların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ancak yaptığı hamle ile Galatasaray taraftarlarının sempatisini tekrar kazandı.

Bu sezon Burak Elmas'ın görev süresi içerisinde Fatih Terim'in görevinden alınması taraftarlarda tepki çekmişti. Fatih Terim'in genç oyunculara ısrarla şans vermesi nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de işler kötüye gitmeye başlamıştı ancak Avrupa Kupalarında başarılı bir ivme yakalayan Galatasaray'da alınan karar doğrultusunda hocanın görevine son verilmişti. Olayın ardından pek çok Galatasaray taraftarı konvoy oluşturmuş, Florya ve Taksim'de toplanmıştı. Ayrıca milyonlarca Galatasaray taraftarı da sosyal medyada "#yönetimistifa" etiketini yoğun pir şekilde kullanmıştı.

Dursun Özbek, Fatih Terim'i Mi Getiriyor? Fatih Terim Galatasaray'a Dönecek Mi?

Bu sezon görevine son verilen başarılı teknik adam resmi Twitter hesabından "ilk ve son imzam" ifadeleri ile tekrar kulübe dönmek istemediğini ima etmişti. 11 Haziran'da yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olan Dursun Özbek'in ise Fatih Terim'e yakınlığı ile bilinen Erden Timur'u ikinci başkan olarak seçmesi, taraftarların akıllarında yeni bir Fatih Terim döneminin başlayıp başlamayacağı sorusunun canlanmasına sebep oldu. Deneyimli teknik adam ile masaya oturacak olan başkan adayı Dursun Özbek'in önceliği başarılı teknik adamı teknik direktör olarak görevlendirmek. Ancak işlerin planladığı gibi gitmemesi durumunda Özbek, Fatih Terim'i Sportif A.Ş.'de görevlendirmek için çalışacak.