Dursun Özbek'ten Başkanlık Açıklaması! Son Dakika Gelişmeleri!

Dursun Özbek'ten Başkanlık Açıklaması! Son Dakika Gelişmeleri!

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, kamuoyuna resmi açıklamalarda bulundu. Gelecek senenin Galatasaray için güzel bir yıl olacağını her branşta yıldızı parlayan ve kupaların tek adayı olacağını belirtti. Haberin detaylar gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, kamuoyuna resmi açıklamalarda bulundu. Gelecek senenin Galatasaray için güzel bir yıl olacağını her branşta yıldızı parlayan ve kupaların tek adayı olacağını belirtti. Galatasaray, önümüzdeki sene ile birlikte yarıştığı bütün kulvarlarda taraftarımıza ve kulübümüze yakışan performansı göstereceğiz. Bizim bütün emeğimiz bu yönde ve hazırlıklarımızı bu şekilde tamamladık. Başkanlık seçimlerinde seçildiğimiz takdirde 2023 yılı Galatasaray'ın sıçrama yılı olacak. Tarihi başarılarla dolu olan kulübüz bizler bu performansı kabul edemeyiz. Her sene en kötü ihtimalle sadece futbolda değil her branşta başarılı olacağız. Gerekirse şampiyon olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Galatasaray demek bu demektir. Şampiyonluklar tarihimizin en önemli parçasını oluşturuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte 11 Haziran'da gerçekleşecek Başkanlık seçimlerinde aday olan Dursun Özbek seçim öncesi projelerini ve ekonomik kaynağın nerelerden sağlanacağını resmi açıklamaları ile birer birer anlattı. Salgın yıllarının dünyada spor sektörünü en kötü şekilde etkilediğini belirtti. Pandemi yılları sebebiyle sporun vazgeçilmez büyük gelir kaynağı taraftarlardan eksik zaman geçti. Taraftar demek bir kulübün parçası, gelir kaynağı, on ikinci sesi, takımı fitilleyen ateşi ve başarının temel taşı demektir. Ekonomik açıdan da müthiş gelir sağlayan taraftarların olmaması ise kulüpleri üstesinden gelemeyecek ekonomik sorunlarla baş başa kalmayı gösterdi. Ama Galatasaray kulübü tarihi boyunca tüm branşlarda başarıları ile anılan ve gösterilen kulüptür. Ne tür problemler olursa olsun bütün aktivitelere katılmıştır. Tüm bu zorlu ve üstesinden gelinemeyecek gibi gözüken problemlerin çözümüne odaklanmalıyız. Her şeye rağmen başarılarımıza başarı katarak ilerlemeliyiz. Yenilerini eklemek için projelerimiz hazır çalışmalarımız devam ediyor. Galatasaray'ın zafer dolu günleri ufukta gözüküyor eminim.

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, 12 yaşında Galatasaray Lisesi'ne girdiğini belirtti. Burada yatılı eğitim aldığını lise ve üniversiteyi burada bitirdikten sonra ticaret hayatına atılmıştır. Ticaret hayatında başarılı olmasının temel sebebini Galatasaray lisesinin önemli faktör olduğunu ifade etti.