Dursun Özbek Transfer Politikasını Açıkladı! Galatasaray'da Yıldız Geçidi Olacak!

Dursun Özbek Transfer Politikasını Açıkladı! Galatasaray'da Yıldız Geçidi Olacak!

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte transfer politikalarını açıkladı. Eksik tüm bölgelere alternatif takviyelerle destekleyeceğini belirtti. İşte haberin bütün ayrıntıları gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray'ın Transferleri!

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte transfer politikalarını açıkladı. Eksik tüm bölgelere alternatif takviyelerle destekleyeceğini belirtti. Geçtiğimiz sezonda yaşanılan kötü performans ve tarih boyunca yaşanmamış gelişmelerin izini silmek adına sarı-kırmızılı kulübe ikinci defa başkan olan Dursun Özbek transfer politikalarını açıkladı. Öncelik sözleşmesi biten ve bitmek üzere olan futbolcuların genel durum ve gelecekte kadroya katkı sağlama analizleri belirlenecek. Analizler sonrası takımdan gidecek futbolcuların arasından kalan kişilerinde seneye kurulacak takımda yer edinebilme yetenek ve çalışma suretiyle belirli analitik tablo ve çizelgeler transfer dönemi başlar başlamaz direk belirlenen politikaların devreye gireceği belirtildi. Galatasaray'da özellikle orta saha hattında önemli eksikliklerin yer edinmesi takımın uyumu bozduğu gerekçesiyle öncelik politika ve adayların o yönlü çabaların başlatılacağı, ardından hücum hattında santrafor mevkisinde birden fazla alternatif ile birlikte çalışmaların başlayacağı ifade edildi.

Galatasaray kulübünde dün yapılan seçimde başkanlığa seçilen Dursun Özbek, futbolda 3-4 nokta transfer yapacaklarını ve takımı bozmayı düşünmediklerini söyledi. Galatasaraylılar Derneği tarafından Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen pilav gününe katılan Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Seçimlerin Galatasaray'da çok keyifli dönemler olduğunu aktaran Özbek, Seçim zamanı geldiğinde Galatasaray adeta şölen ortamı yaşanıyor. Bir nevi bayram havası var. Dün de seçimler aynı böyle oldu. 5 bin Galatasaray'lı yeni başkan seçiminde yer aldı. Seçimin en önemli özelliği de bu zaten insanlar birbirleriyle kaynaşarak ortak noktalarının Galatasaray olduğunu gösteriyorlar. Bugün de pilav günü oldu. İki bayramı üst üste yaşadıklarını ifade etti.

Galatasaray başkanlığını ikinci defa üstlenen Dursun Özbek keyifli vakitler geçirdiğini. Başkan olduğun günün sabahında kendini aşırı mutlu hissettiğini söyledi. Mutluluktan havalara uçtuğunu Galatasaray'a yeniden hizmet etme şerefine layık görüldüğü için ifade edemediği birden fazla duyguyu yaşadığını basın mensuplarına belirtti. En büyük amaçlarından birisinin çocukluğunda beri her anında zamanı ve hatıralar biriktirdiği ailesine hizmet etmeyi çok istediğin söyledi.