Dursun Özbek, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı! Galatasaray'ın yeni teknik direktörü!

Dursun Özbek, Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıkladı! Galatasaray'ın yeni teknik direktörü!

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Galatasaray taraftarlarının en çok merak ettiği yeni teknik direktör sorusu üzerine açıklama geldi. Ayrıntılar gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Galatasaray taraftarlarının en çok merak ettiği sorulardan birisi olan yeni teknik direktör sorularını açıklığa kavuşturdu. Sarı-kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü kim olacak sorularına yanıt geldi.

Galatasaray'a ikinci defa başkan olarak seçilen Dursun Özbek, mazbatasını aldıktan sonra basın mensupları ile bir araya geldi. Öncelikli olarak taraftarların merak ettiği sorular soruldu. Sorulan sorular arasında en dikkat çekici olay 'Galatasaray'da teknik direktör' sorusu oldu. Mevcut sorumlu Domenec Torrent ile mi devam edilecek yoksa farklı bir teknik direktör mü gelecek. Şuan da teknik direktör aşaması belli olmadan önce, basına sızdırılan ve iddia edilen Torrent'in sözleşme maddesi dikkat çekti. Eski başkan Elmas, Torrent ile sözleşme imzalarken dikkat çeken madde de sözleşmesi bitmeden takımdan ayrılması halinde ödenmesi gereken miktar sarı-kırmızılı kulübün çözmeye çalıştığı ilk öncelik olarak belirlendiği öğrenildi. Fatih Terim takımdan ayrıldıktan sonra İspanyol çalıştırıcı ve ekibiyle sözleşme imzalanmıştı. Sözleme detaylarında yer alan madde de belirlenen süre dolmadan anlaşma feshedilirse Torrent'e 1 milyon 500 bin , yardımcılarına 700 bin toplamda 2 milyon 200 bin euro ödeme yapılacağı iddiaları yer alıyor. Başkan Özbek öncelikle Torrent ile görüşme yaparak bu sorunu ortadan kaldırmaya çalışacak.

Galatasaray'da ikinci başkanlık dönemini geçiren Dursun Özbek, yeni teknik direktörün kim olacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor. Mazbatamızı alalı daha iki gün oldu. Ama çalışmalarımızı önceden belirledik yürürlüğe koymak adına sıkı çalışma dönemi geçireceğiz. Yeni teknik direktörü kısa süre içinde açıklayacağız.

Yeni teknik direktörün yerli mi yoksa yabancı mı olacağı sorusu hakkında, Açıkladığımız zaman belli olur dedi. Galatasaray'da gündemde Okan Buruk ve Marco Rose'nin teknik direktör adayları olduğu iddiaları yer alıyor.