Domenec Torrent’ten Fatih Terim’e Sert Tepki

Domenec Torrent’ten Fatih Terim’e Sert Tepki

Galatasaray Sivasspor’a karşı evinde 1-0 skoru koruyamayıp 3-2 yenilmesinin ardından maç sonunda Galatasaray Teknik Direktörü Torrent, çarpıcı iddialar ile Fatih Terim’e ve kulüp yöneticilerine tepki gösterdi.

Maç sonunda Torrent’e sorulan ‘Kulüp boştu derken, Fatih Terim’i mi, yoksa yönetimi mi kastediyorsunuz?’ sorusuna Torrent’in cevabı, ‘’Geldiğimde analistler yoktu, kağıtlar saçılmıştı. Rakiplerle ilgili kendimiz bilgi bulmaya çalıştık. Bilgisayar yok, programlar içinde yok, hiçbir şey yok!’’ açıklamaları ile Fatih Terim dönemine tepki göstererek Galatasaray kariyerindeki yenilgileri ve başarısızlıkları imkan kısıtlılığına bağladı. Yönetimin Torrent e ekibine Süper Lig takımları hakkında bilgi vermemesi danışmalık yapacak kimsenin olmamasına tepki gösteren Domenec Torrent kısa sürede elde edilen başarısızlıklar uzun süreli başarılar getireceğini önümüzdeki sezon eksik transferler ile Süper Lig’de şampiyonluğa oynayacaklarını ifade etti.

Torrent maç sonu açıklamarında, ‘’Tamamen düzensiz ve maalesef diyeceğimiz bir maç oldu. Üç tane top içeri girdi, Muslera durduramadı maalesef. Bunları bütün hafta boyunca oyunculara söyledik. Ama oyun stilinden çok kalbimizle oynadık. Ama sıkıntı yok, kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve bunu kabul etmek durumundayım. Altay maçından sonra da aynı şeyleri söyledim. İlk yarıda 5 tane pozisyon yakalamıştık, hepsi gol olabilirdi. Bu maçta da aynısı oldu, 1,5 kere geldiler ama 3 kere gol attılar. O yüzden Galatasaray bu durumda. İsterseniz size bir gün açarım. Hem içeride hem dışarıda Galatasaray’ı nasıl bulduk. Belki o zaman nedenini anlarsınız Her gün bütün oyuncular ve biz kulübün bulunduğu durumdan kendimizi izole etmek için inanılmaz bir efor sarf ediyoruz. İnanın gerçekten kolay değil. Herkesin dik bir şekilde yürümesini sağlamak ve moral vermeye çalışmak zor. Her şey durmuş şekilde.’’ ifadelerini kullandı.