Domenec Torrent Galatasaray'a veda mesajı yayınladı! Sitemkar ayrılık mesajı!

Domenec Torrent Galatasaray'a veda mesajı yayınladı! Sitemkar ayrılık mesajı!

Galatasaray'da Fatih Terim ayrıldıktan sonra, acilen apar topar Burak Elmas tarafından yeni teknik direktör görevine getirilen Domenec Torrent, yeni başkanın seçilmesiyle birlikte önümüzdeki sezon takımın başında olmamasına karar verildi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fatih Terim ayrıldıktan sonra, acilen apar topar Burak Elmas tarafından yeni teknik direktör görevine getirilen Domenec Torrent, yeni başkanın seçilmesiyle birlikte önümüzdeki sezon takımın başında olmamasına karar verildi.

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen İspanyol teknik direktör Domenec Torrent, zor bir dönemde göreve geldiğini ve elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığın belirten veda mesajı yayınladı. Galatasaray'ın başına geldiğinde önceki teknik ekip tarafından kendilerini Süper Lig'de bilinçli ve hazırlıklı olarak başlamalarına yardımcı olmayan ortamla karşılaştıklarını belirtti. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz zaman teknik direktör odasında tüm eşya ve analiz kağıtlarının hepsi yerdeydi, geçmiş ekip bize hiçbir şey bırakmadan gitmiş. Biz lige hazırlanırken çok zorluk çektik. Yol gösteren veya hızlı adapte olma sürecinde kendi çabalarımızla bir yerlere gelmeye çalıştık. Zaten kadroda yer alan futbolcular da kısıtlılık vardı ve bize verilen kadro ile Avrupa'da belirli seviyeye gelmeyi başardık. Süper Lig'de sezonu 13.sırada bitirmemiz bize vaat edilenlerin yapılmamasıyla alakalı olduğunu ifade etmek isterim. Gelecek sene Galatasaray'ı çok farklı nokta ve seviyeye getireceğimize çok fazla inanmıştık. Eksik olan bölgelere yeterli kapasiteli oyuncuların eklenmesi, yeni başkan ile birlikte idari yönetimde var olan problemlerin çözülme ihtimali karşısında Galatasaray'da bütün sorunların tamamen bitmesi tüm herkesin beklediği ve ümit ettiği tek nokta olarak sezon boyu düşüncelerimiz bu yönde ilerledi. Galatasaray tekrar şampiyon olacak.

Torrent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Zor bir dönemde kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Her gün bize çok yardımcı olan Florya çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız ütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum, Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum. En büyük Cimbom!