Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oluyor! İşte Süper Star Ronaldo'nun yeni takımı!

Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oluyor! İşte Süper Star Ronaldo'nun yeni takımı!

Cristiano Ronaldo'ya teklifler birer birer gelmeye devam ediyor. Premier Lig'in efsane ve yıldız takımı Chelsea yeni sahibi ile birlikte sürpriz transfer gerçekleştirmek istiyor. Ronaldo ile irtibata geçildiği iddia ediliyor. İşte haberin detayları...

Cristiano Ronaldo'ya teklifler birer birer gelmeye devam ediyor. Premier Lig'in efsane ve yıldız takımı Chelsea yeni sahibi ile birlikte sürpriz transfer gerçekleştirmek istiyor. Ronaldo ile irtibata geçildiği iddia ediliyor. Chelsea yeni sahibiyle beraber büyük bir transfer hamlesi yapmaya hazırlandığına dair yeni iddialar spor camiasına bomba gibi düştü. İngiltere'de bu sabah spor gündeminde beklenmedik ani gelişme yaşandı. İddiaların odağında süper star Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo var. Ronaldo'nun takımı Manchester United'da huzursuz ve planlarını gerçekleştiremeyeceği yönünde ortaya atılan haberler sonrası bir anda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Chelsea yeni sahibiyle beraber Ronaldo'nun menajeriyle beraber görüştüğü ve takımına kazandırmak için atağa geçtiği öne sürülüyor.

Chelsea'nin yeni sahibi Todd Boehly, Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes ile bir araya geldi. Bu iddia, spor basınının güvenilir kaynaklarından birine ait olduğu belirtildi. Kulübün geçici sportif direktörlüğünü yapan Boehly, 'süper menajer' olarak adlandırılan Mendes ile Portekiz'de görüştüğüne dair bilgiler basına sızdırıldı. Görüşmede ana konu ve başlığın Cristiano Ronaldo olduğu tahmin ediliyor. Takımı Manchester United ile beraber yola devam edilemeyeceğini belirten Ronaldo takım içi denge ve uyumun yıl boyunca bir türlü oturamadığı ve mücadele ettikleri kulvarlarda beklenmedik yenilgiler sonrası takımın daha da kötüye gittiğini açıklayan ifadeler kullanmıştı.

Chelsea'nin yeni sahibi Todd Boehly, Portekizli Süper Starı yaz transfer döneminde kadrosuna Ronaldo'yu kadrosuna dahil edip edemeyeceği konusunda Mendes'in nabzını yokladı. Chelsea'nin girişimlerini henüz resmiyete döküp dökmediği hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Ronaldo her ne kadar basına karşı takımı Manchester United'da mutlu olduğunu, kulübe gönülden bağlı olmasına karşı duygu yüklü kelimeler kullanmasına karşı rakiplerinin bu yaz gerçekleştirdikleri hamlelerin aksine United'ın transfer piyasasında şu ana dek pasif kalmasından dolayı bazı şüphelere sahip olduğu bir kesinlik içermektedir. İlerleyen günlerde iddia edilen olayın gün yüzüne çıkacağını göreceğiz. Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi Chelsea mi olacak yoksa yıldızının parladığı takımda Manchester United'da kalacak mı tüm soruların cevabını ilerleyen günlerde göreceğiz.