Cristiano Ronaldo'nun Tecavüz Davasında Karar Çıktı! ABD'li Yargıçlar Ne Karar Verdi!

Cristiano Ronaldo'nun Tecavüz Davasında Karar Çıktı! ABD'li Yargıçlar Ne Karar Verdi!

Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Amerika'da kaldığı otelde meydana geldiği iddia edilen tecavüz olayında mahkeme kararı verdi. ABD'de görülen mahkemede yargıçlar uzun süren duruşma sonrası Ronaldo hakkında kararını verdi. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Amerika'da kaldığı otelde meydana geldiği iddia edilen tecavüz olayında mahkeme kararı verdi. ABD'de görülen mahkemede yargıçlar uzun süren duruşma sonrası Ronaldo hakkında kararını verdi. Dünyaca ünlü rekortmen futbolcu Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Manchester United'da oynadığı yıllarda Amerika'da kaldığı bir otelde karşı cinsini zorla odaya götürüp tecavüz ettiği iddiaları sonrası dünyada futbol sever ve Ronaldo hayranları tarafından gelişmeler şok içerisinde karşılandı. Kimi hayranlar Ronaldo'nun kariyerinin en parlak olduğu dönemde imaj ve prestijini kaybetmesi için ortaya atılan yalanlama olduğunu savunsa da kimi hayranlar ise Ronaldo karşıtı sert dilli söylemlerde bulundu. Yıllardır görüşülen mahkeme duruşmaları sonrası ABD'li yargıçlar kararlarını verdi. Dünyaca ünlü Portekizli yıldız hakkında verilen karar ne? Ronaldo hapise mi girecek yoksa para cezasına mı çarptırılacak? İşte detaylar...

Kathryn Mayorga isimli Amerikan vatandaşı 2009 yılında Ronaldo'nun Las Vegas'ta bir otel odasında kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia etti. 2010 yılında farklı bir iddiaya göre Ronaldo ve Mayorga arasında anlaşma sağlanılarak Portekizli yıldızın Mayorga'ya 375 bin dolar para teklif ettiği ama bunu kabul etmeyin milyon dolarlar istediği iddiaları günden güne her yere yayıldı. Karşılıklı söylemlerden uzak duran ikili sadece ortalıkta dolaşan temelinde kanıtlanmamış iddialar etrafında insanlar haklıyı bulma arayışına girdi. Gelişen olaylar sonrası durum mahkemeye taşındı. Davada delil yetersizliği ve Ronaldo tarafından bu suçlamanın kabul edilemez olduğu gerekçesiyle mahkemeye katılmayacağını belirtti. Her iki taraf açısından olumsuz ilerleyen süreçte aradan geçen yıllar sonrası ABD'li yargıçlar son duruşma sonrası kararı verdiler. Yargıç Jennifer Dorsey, Mayorga'nın avukatının Ronaldo'yu şikayet etmeden önce eline geçen gizli belgeleri 'haksız elde edilmiş' olması sebebiyle bu bilgi ve belgelerin Ronaldo'ya zarar verdiğini imaj ve prestij kaybı yaşamasına sebep olduğu gerekçesiyle tecavüz davasını reddettiğini duruşma sonrası herkese duyurdu.