Chelsea - Leicester City Maçı İlk 11'ler Belli Oldu Mu?

Chelsea - Leicester City Maçı İlk 11'ler Belli Oldu Mu?

Premier Lig'de heyecan devam ediyor. Bu akşam oynanacak olan Chelsea Leicester City maçı içinse dünya çapından futbol severler heyecanlı. Peki; Chelsea Leicester City maçı ilk 11'ler belli oldu mu? Maça dair satırbaşları gursesgazetesi.com'da...

İngiltere Premier Lig'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Manchester City'nin Liverpool ile olan şampiyonluk yarışı devam ederken diğer Premier Lig takımları mücadelesinden ödün vermeden ilerliyor. Ligde üçüncü sırada olan ve kendisine en yakın rakibi Tottenham'dan bir maç eksiği olmasına rağmen iki puan önde olan Chelsea bu akşam evinde Leicester City'i ağırlayacak. Dünya çapında pek çok futbol severin heyecanla beklediği mücadele için geri sayım başladı. Heyecan dolu geçmesi beklenen maçın detayları da futbol severler tarafından arama motorlarında aratılıyor.

Bu sezon işlerin istendiği gibi gitmediği Leicester City şu an Premier Lig'de 9'ncu sırada bulunuyor ve en iyi ihtimalle ligi 8'nci sırada bitirebiliyor. Futbol severler ise bu iki takımın karşı karşıya geleceği heyecanlı mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyor. Pek çok futbol sever ise arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında Chelsea - Leicester City maçına ilişkin aramalar yapıyor. Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri bugün en çok aratılanlar arasına girdi. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Chelsea - Leicester City Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

İki İngiliz ekibinin sahaya çıkacağı maçın ülkemizde saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Futbol severler gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya hesaplarında Chelsea - Leicester City maçının saat kaçta hangi kanalda olduğunu sıkça arattı. Her iki takımın da kazanmak istediği Chelsea - Leicester City maçı Türkiye saati ile bu akşam saat 22.00'de S Sport'ta futbol severler ile canlı olarak buluşacak. Maçın hangi saatte hangi kanalda yayınlanacağının yanı sıra, takımların sahaya çıkacağı ilk 11'ler de merak konusu oldu ve sıkça aratıldı. Peki; Chelsea - Leicester City maçı ilk 11'ler belli oldu mu?

Chelsea - Leicester City İlk 11'ler Belli Oldu Mu?

Dünya çapında futbol severlerin heyecanla beklediği Chelsea - Leicester City maçı için ilk 11'leri futbol severler tarafından arama motorlarında sıkça aratılıyor. ancak maçın ilk 11'leri henüz futbol severler ile paylaşılmış değil. İki takımın da teknik adamlarının belirlediği ilk 11'lerin maçtan önceki 1 saatlik zaman diliminde açıklanması bekleniyor.