Büyük İddia Galatasaray’ın İlk 11’i Sızdırılıyor Mu

Büyük İddia Galatasaray’ın İlk 11’i Sızdırılıyor Mu

Gündeme bomba gibi oturan büyük iddia Galatasaray’ın ilk 11’i maç saatinden önce karşı takıma sızdırılıyor mu? Çarpıcı açıklama hakkında detaylar gursesgazeteci.com’da…

Erman Toroğlu, ‘’Galatasaray’da bir futbolcu takımın ilk 11’ini sızdırıyormuş. Bazı futbolcular prim karşılığında oynamak istediğini yönetime söylemiş. Takım toplantılarına antrenörler iplenmiyormuş. Yeni yönetim bu sorunları nasıl çözecek?’’ ifadeleri ile Galatasaray yönetimi ve futbol ekibi içinde hareketliliğe sebebiyet veren açıklamalar da bulundu.

Erman Toroğlu’nun iddiası Galatasaray içerisinde hareketliliğe sebebiyet verirken kulüp içerisinde tartışmalar yaratmıştır. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın takımın oynadığı futbol ve oyuncular hakkında iyimser açıklamaları ile önümüzdeki sene ve seneler boyu uzun vadeli yatırım yaptıklarını takviye transferler ile eski ruhu ve futbol anlayışını geri getireceklerini açıkladı. Ortaya atılan iddia sonrası Galatasaray Spor Kulübü içinde yer alan Başkan dahil hiç kimse taraftarlara ortaya atılan iddia hakkında yanıt vermedi. Taraftarlar içerisinde şüphe uyandıran bu sorun acaba takımın sezonu boyu Süper Lig’de sergilediği futbolun etkili olamaması bu sorun yüzünden mi düşüncesi giderek arttı.

Erman Toroğlu, Tahkim Kurulu Başkanı hakkında, ‘’Futbolcuları dolandırıp, menajerleri kurtaran insan şu anda Tahkim Kurulu Başkanlığı yapıyor. Belgeleri elimde’’ ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un şampiyonluğu kıl payı kaçırma sebebini masada etkili olamamasına bağlayan Toroğlu, ‘’Trabzonspor, birkaç sefer masa başında kaybetmişti şampiyonluğu. Bu sefer masada da kazanıldığını gördük.’’ Söylemleri üzerine Fenerbahçeli taraftarlar arasında şüphe uyandıran bu durum taraftarlar sosyal medya hesaplarından paylaştıkları imalı mesajlar ile kısa sürede gündeme oturdu.

Fenerbahçe’nin uzun süreli şampiyon olamaması hakkında, ‘’Fenerbahçeliler, ‘Biz şampiyon olamayız’ diye geçiştirse de inanmayın, Trabzonspor birkaç maç daha takılsaydı ‘Geliyoruz’ diye inletirlerdi her yeri’’ dedi.