Bursaspor'a Büyük Şok! Bursaspor Lig'den Düştü Futbolcular Stad'dan Çıkamıyor!

Bursaspor'a Büyük Şok! Bursaspor Lig'den Düştü Futbolcular Stad'dan Çıkamıyor!

Bursaspor deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor'a yenilmesinin ardından boy gösterdiği ligden düştü. Bursaspor futbolcuları soyunma odasından çıkamıyor. Taraftarlar stad çıkışında takımın bekliyor. İşte bütün ayrıntılar...

Bursaspor deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor'a yenilmesinin ardından boy gösterdiği ligden düştü. Bursaspor futbolcuları soyunma odasından çıkamıyor. Taraftarlar stad çıkışında takımın bekliyor.

Bursaspor küme de kaldı!

1.Lig'de yıllardır boy gösteren Bursaspor teknik ve idari yapılanma eksikliği sebebiyle bu sene istenilen verimi veremeyerek küme de kaldı. Bulunduğu ligden düştü. 1.Lig'in 37.haftasında deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor'a karşı büyük hezimetle yenilen Bursaspor küme de kalarak 2.Lige düştü.

Bulunduğu ligde tutunma çabası veren Anadolu takımları arasında mazisi geniş ve Süper Lig şampiyonluğu bulunan Bursaspor ligden düştü. 2009-10 sezonun da Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ikinci Anadolu takımı olan Bursaspor, yıllardır elde ettiği başarıyı tekrar yakalayamadı. Planlanan başarıların gelememesinden dolayı başarısız sonuçlar elde etti. Şampiyonluk kazandığı kadroyu takımda tutmayı başaramadı. Yıllar içerisinde üst sıralarda yer edinmesinin ardından kümeye düşmeme mücadelesi vermeye başladı. Başarısız yönetimlerin teknik ve idari yetersizliği ardından Süper Lig'de tutunamayıp TFF 1.Lig'e düşmüştü. Günümüzde ise yıllardır Süper Lig'e çıkma mücadelesi verebilecekken küme de kalarak 2.Lig'e düştü.

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi Macerası!

Bursaspor mazisinde 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olmasıyla beraber, 2010-11 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermişti. Şampiyonlar Ligi'nde hayal edilen başarıların altında kaldı. Valencia, Rangers ve İngiliz devi Manchester United ile aynı grupta yer aldı. Büyük hezimetler alarak Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı grupta sadece 1 puan alabilmişti. Elde ettiği puanı da grupta son karşılaşması Rangers ile evinde 1-1'lik skorla berabere kalarak elde etti.

2.Lig'de düşen takımlar!

TFF 1.Lig'den düşmeyi garantileyen takımlar, bugün karşılaştığı mücadelelerde yenilen Kocaelispor ile Bursaspor küme de kaldı. Balıkesirspor ile Menemenspor geçtiğimiz aylarda küme de kalmayı garantileyen takımlar olarak 2.Lig'e düşen takımlar oldular.

Bursaspor'un önümüzde izleyeceği politikaların nasıl olacağı hakkında taraftarlar şimdiden sabırsızca beklemektedir. Taraftarlar Süper Lig'e tekrar çıkmayı ümitle beklerken bu başarısızlığın olacağını düşünmemişlerdi. Bursaspor gelecek sezon transferleri birazdan....