Bright Osayi Samuel'e Nijerya'dan Davet! Fenerbahçe Taraftarları Heyecanlı

Bright Osayi Samuel'e Nijerya'dan Davet! Fenerbahçe Taraftarları Heyecanlı

Fenerbahçe'nin etkili isimlerinden olan Bright Osayi Samuel'e Nijerya'dan teklif geldi. Gelen teklifin üzerine oyuncu ve taraftarlar heyecanlandı. Peki; Bright Osayi Samuel gidiyor mu? Bright Osayi Samuel transfer haberi gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe'nin etkili isimlerinden Nijerya'lı Bright Osayi Samuel, Vitor Pereira tarafından hücum oyuncusu olarak tercih edilmiş ve kadroda sıkça yer bulmuştur. Portekiz teknik adam Vitor Pereira'nın takımdan ayrılması ve Fenerbahçe'li yerli teknik direktör İsmail Kartal takımın başına getirilmişti. İsmail hoca Bright Osayi Samuel'e sağ bek olarak oyun fırsatı vermiş ve Samuel'in performansı taraftarlar tarafından beğeni görmüştü.

Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden Bright Osayi Samuel'e bugün ülkesi Nijerya'dan gelen teklif ise hem oyuncuyu hem de kulübü Fenerbahçe'yi heyecanlandırdı. Gelen bilgilerin sosyal medyada yayılması üzerine vatandaşlar ve futbol severler Bright Osayi Samuel ile ilgili arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. "Bright Osayi Samuel kimdir?" ve "Bright Osayi Samuel Transfer Mi Oluyor?" aramaları bugün futbol severler tarafından sıkça yapıldı. Peki; Bright Osayi Samuel kimdir?

Bright Osayi Samuel Kimdir?

1997 Nijerya doğumlu olan Bright Osayi Samuel kariyerine İngiltere'de başlamış ve yine İngiltere'de şekil vermiştir. İngiliz vatandaşlığı da bulunan Bright Osayi Samuel kariyerine Blackpool FC isimli İngiliz kulübünde başlamış ve sonrasında Queens Park Rangers'ta oynamaya başlamıştır. Fenerbahçe scout ekibinin dikkatini çeken Nijerya'lı oyuncu Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye transfer oldu. Kendisiyle yapılan 4.5 yıllık sözleşmenin henüz devam ediyor olması ve takımda kilit bir görev üstleniyor olması sebebiyle takım kendisini henüz göndermeyi düşünmüyor. Ancak bugün gelen bilgiler taraftarları ve camiayı şaşırttı. Peki; Bright Osayi Samuel transfer mi olacak? Bright Osayi Samuel'e Nijerya'dan teklif mi geldi?

Bright Osayi Samuel Transfer Mi Olacak?

Bugün gelen bilgiler doğrultusunda Bright Osayi Samuel'e ülkesi Nijerya'dan teklif olduğu öne sürüldü. Ancak bilgilerin detaylarının ortaya çıkmasından sonra gelen teklifin, oyuncunun milli takımda oynaması yönünde olduğu duyuruldu. Vatandaşlara "Bright Osayi Samuel Nijerya'ya Gidiyor!" olarak servis edilen haberlerin yanıltıcı bilgi olduğu doğrulandı. Bright Osayi Samuel'e gelen milli takım teklifi hem oyuncuyu hem de taraftarları heyecanlandırdı.

Oyuncunun Nijerya Milli Takımı ile sahaya çıkması durumunda değeri artacak.

Bright Osayi Samuel Değeri Ne Kadar?

Transfermarkt verilerine göre güncel olarak en az 6.00 Milyon Euro değeri bulunan oyuncunun Nijerya Milli Takımı ile sahaya çıkması durumunda değerinin ciddi oranda artacağı ve satış noktasında Fenerbahçe'ye kazanç sağlayacağı gündeme geldi.