Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! Yeni yerli oyuncu geliyor!

Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! Yeni yerli oyuncu geliyor!

Beşiktaş, yeni sezona girerken mali borçları göz önünde bulundurarak ucuz maliyetli yerli oyunculara yöneldi. Kulübün ağır futbolcu ödemeleri ve kadro genişliğinin fazla olma sebebiyle tercihlerini yerli oyunculardan kullanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş, yeni sezona girerken mali borçları göz önünde bulundurarak ucuz maliyetli yerli oyunculara yöneldi. Kulübün ağır futbolcu ödemeleri ve kadro genişliğinin fazla olma sebebiyle tercihlerini yerli oyunculardan kullanıyor. Avrupa'da mücadele edemeyecekleri için sadece yarışacakları kulvarda Süper Lig olacağından geçtiğimiz sezondaki uyum ve çalışmayı koruyarak eksik bölgelere alternatif takviyeler yapmak için çalışmaları başlattı. Transferde öncelikleri ucuz maliyetli yerli oyuncular olacağından alt lige düşen Altay'dan Süper Lig'de oynamak isteyen futbolculara Beşiktaş kancayı taktı. Düşük bonservis bedeli ödeyerek maliyetsiz transfer istiyor. Uzun süredir Beşiktaş ile adı anılan Altay oyuncusu Kazımcan Karataş için Altay başkanı Ayhan Dündar'dan resmi açıklama geldi. Beşiktaş'ın ısrarlı biçimde Kazımcan'ı istediğini bildiren ve bonservis bedelinin netliği üzerine söylemler gerçekleştirdi. Ayhan Dündar, Beşiktaş ile beraber uzun zamandır temas halindeyiz. İletişimimiz sürekli olmaya devam ediyor. Transfer bir süreçtir. Kazımcan Karataş yetenekli ve genç futbolcu herkes oyuncumuzu takımına kazandırmak ister. Kazımcan için kulüp olarak beklentimiz bonservis bedeli 2 milyon euro olarak kararlaştırdıklarını ifade eden açıklamalarda bulundu.

Kazımcan'ın kariyeriyle ilgili Dündar, Genç oyuncunun Avrupa'da oynama hayali olduğunu işaret etti. Avrupa temasları da olduğunun altını çizen Altay başkanı, Kazımcan'ın basamakları birer birer tırmanmasını istediğini belirtti.

Beşiktaş'tan bir diğer yerli oyuncu Abdülkerim Bardakçı!

Konyaspor'un 27 yaşındaki defans Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yarış içinde olduğu açıklamaları geldi. Konyaspor başkanı Özgökçen, Oyuncumuza resmi teklifler geldi. Biz gelen teklifleri Konyaspor'un menfaatleri uğruna değerlendirmekten yanayız. Gelen teklifleri kendimize en iyi fayda sağlayacak biçimde değerlendiriyoruz. Beşiktaş resmi teklif yaptı. Fenerbahçe ile de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İki kulüp açısından kesinleşmiş bir durum ortada yok. Herhangi bir kulüpten gelen resmi teklifler Konyaspor'u tatmin edici bulmadık. Tekliflerde iyileştirmeler olursa tekrardan değerlendirmeye alacağız ifadelerini kullandı.