Beşiktaş yaz dönemi hazırlık programını açıkladı! Beşiktaş, İspanya ve Avusturya'da kamp yapacak!

Beşiktaş yaz dönemi hazırlık programını açıkladı! Beşiktaş, İspanya ve Avusturya'da kamp yapacak!

Beşiktaş JK resmi internet sitesinden duyurduğu açıklamaya göre, yaz dönemi hazırlık programını yurt dışında gerçekleştirecek. İlk yurt dışı kampı Avusturya'da ardından İspanya'ya geçileceğini duyurdu. İşte haberin bütün detayları gursesgazetesei.com'da..

Beşiktaş JK resmi internet sitesinden duyurduğu açıklamaya göre, yaz dönemi hazırlık programını yurt dışında gerçekleştirecek. İlk yurt dışı kampı Avusturya'da ardından İspanya'ya geçileceğini duyurdu. Yeni sezona hazırlanan Beşiktaş'ın programı belli oldu. 27 Haziran'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde top başı yapacak olan siyah-beyazlılar, yurt dışında iki kamp dönemi geçirecek. İlk yurt dışı kampını 5-16 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Bad Haring bölgesinde yapacak oln Beşiktaş, ikinci yurt dışı kampını ise 20-27 Temmuz tarihleri arasında İspanya'nın Alicante şehrinde yapacak. Kartal İspanya'daki hazırlık kampında Wolverhampton ve Alaves ile de hazırlık mücadelesi verecek. 23 Temmuz Cumartesi günü Beşiktaş saat 19.00'da Wolverhampton Wanderers ile karşılaşacak. 26 Temmuz Salı günü saat 19.00'da İspanya'nın güzide takımlarından Deportivo Alaves ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezonda Avrupa kupalarından mahrum kalması sebebiyle gelecek sezona en iddialı kulüpler arasında yer alacağı tahmin ediliyor. Kadro genişliğine verilen önem sonrasında eksik bölgelere yapılan takviyeler ile birlikte siyah-beyazlı kulübün teknik ve idari eksikliklerin de onarımı sonrasında Süper Lig sezonu başlamadan tüm bu etkenlerin tamamlanması bekleniliyor. Ağırlıklı olarak transfer tercihinde tecrübeli ve deneyimli futbolculardan yana kullanılan seçenek Türkiye'de sadece Beşiktaş'a özgü ve gerçekleşen transferlerde tutan tek takım diyebiliriz. Kulübün mali problemleri transfer politikalarını da zora sokabilecek potansiyel de olması aslında istenilen futbolcuları kazanmakta önüne en büyük sorun olarak karşıya çıkıyor. Durum böyle olunca da bonservissiz tecrübeli ve deneyimli oyuncuların takıma kazandırılması sağlanmaktadır. Bu sene siyah-beyazlı ekipten Avrupa'ya transferler de gündemde. Alt yapıdan yetişen genç yıldız Rıdvan Yılmaz'ın Eintracht Frankfurt ekibine transferinde yaşanılan olumsuzlukların giderilmesi sonrası kulüp kasasına ciddi miktarda gelir sağlanacak. Elde edilen gelir transfer de kullanılmaması tahmin ediliyor. Beşiktaş'ta ilerleyen günlerde bir kaç transfer daha olması bekleniliyor. Takımdan alt yapıdan yetişen yıldız oyuncuların Avrupa'ya satılması gündem de beklemekte.