Beşiktaş- Fenerbahçe İlk 11'ler Belli Oldu! Dev Derbide Kadrolar

Beşiktaş- Fenerbahçe İlk 11'ler Belli Oldu! Dev Derbide Kadrolar

Süper Lig'de sezonun son derbisine 1 saatten az bir zaman kala maçın ilk 11'leri belli oldu. Peki; Beşiktaş- Fenerbahçe ilk 11'ler nasıl? Derbide hangi oyuncular olacak?

Spor Toto Süper Lig'de sezonun son derbisi bu akşam oynanacak. Beşiktaş'ın evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacağı maç heyecanla beklenirken taraftarlar ve futbol severler arama motorlarında maçın ilk 11'lerini aratıyor. Peki; Beşiktaş- Fenerbahçe maçında ilk 11'lerde kimler yer alıyor? Beşiktaş- Fenerbahçe maçına dair satır başları gursesgazetesi.com'da...

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta maçlarının en heyecanlısı olan Beşiktaş Fenerbahçe derbisi saat 19.00'da hakem Arda Kardeşler'in düdüğü ile başlayacak. Maç heyecanla beklenirken taraftarlar ve futbol tutkunları sosyal medyada maça ilişkin araştırmalar yapıyor. Saat 19.00'da Vodafone Arena'da başlayacak olan maçta her iki takımın da eksikleri dikkat çekiyor.

Bu maçı kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı garantilemek isteyen Fenerbahçe, Avrupa kupalarına katılım şansını son iki maça bırakmak isteyen ve bu maçı kazanarak taraftarlarına derbi galibiyeti hediye etmek isteyen Beşiktaş'a konuk oluyor. Ancak her iki takımın da önemli oyuncu eksiklerinin bulunması nedeniyle maç heyecanla bekleniyor.

Fenerbahçe'de Önemli Eksikler

Son haftalarda kart cezalısı konumuna düşen ve sakatlıkları süren 6 futbolcu bu akşam Fenerbahçe cephesinde sahada olamayacak. Sarı- lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Atilla Szalai, Dimitris Pelkas, Miguel Crespo, Kim Min-Jae ve Arda Güler'in yanı sıra kart cezalısı olan Serdar Aziz bu maçta forma terletemeyecek. Eksikliklerin Fenerbahçe'yi nasıl etkileyeceği heyecanla bekleniyor.

Beşiktaş'ın Eksikleri Dikkat Çekiyor

Evinde zorlu rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Beşiktaş'ın eksikleri de Fenerbahçe'nin eksikleri kadar dikkat çekiyor. Özellikle savunma hattında büyük eksikleri olan Beşiktaş'ın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Ev sahibi ekipte kart cezalısı olan Valentin Rosier ve Francisco Montero maçta yer alamayacak. Bu isimlerin aynı sıra babasının rahatsızlığı nedeniyle yurt dışında olan Domagoj Vida'da maç kadrosunda olamadı. Gökhan Töre ve Mehmet Topal'ın kamp kadrosunda olmaması ise dikkat çekti.

Peki; Beşiktaş Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?

Beşiktaş- Fenerbahçe İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Serdar, Welinton, Umut, Kenan, Josef, E. İlkhan, Rıdvan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Beşiktaş Yedekler: Emre, Nkoudou, Oğuzhan, Can, Atiba, Pjanic, Necip, Kerem, Güven, Teixeira

Fenerbahçe: Altay, Sangare, Tisserand, Novak, Ferdi, Gustavo, Mert Hakan, İrfan Can, Zajc, Rossi, Serdar Dursun

Fenerbahçe Yedekler: Berke, Ertuğrul, Sosa, Berisha, Valencia, Osayi, Çağtay, Emir, Yusuf, Burak