Arda Turan'dan, Bana verilmeyen şeyleri geri istediler!!

Arda Turan'dan, Bana verilmeyen şeyleri geri istediler!!

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Arda Turan yıllar sonra bütün birikmişlerini katıldığı ödül töreni açıkladı. Bana verilmeyen şeyleri geri istediler açıklaması ile neyi kast etmektedir. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Arda Turan, yıllar sonra bütün birikmişlerini katıldığı ödül töreni ile açıkladı. Bana verilmeyen şeyleri geri istediler açıklaması ile neyi ve kimleri kast etmektedir. Arda Turan'ın bir anda gözden düşmesi ve taraftarlar tarafından dışlanılmaya, magazinde ortaya çıkan silahlı fotoğrafları ve Avrupa'da oynadığı futbol devamlılığını Süper Lig'de neden yansıtamadığını katıldığı ödül töreninde basına açıklamalar da bulundu. İşte detaylar...

Ödül töreni sonrasında üniversitesinin konferans salonunda yapılan söyleşide mesleki mesleki hayatına ilişkin samimi açıklamalar yapan Arda Turan, ödül için öğrencilere teşekkür etti.

Üniversitede olduğu için mutluluğunu dile getiren Arda Turan, gelmeden önce bu konuşmayı düşünmüştüm. Öğrenciler karşısında duygularını ifade etmek için yaşantılarındaki zorlukların ne gibi zorluklar ile meydana geldiğini belirtti. Herkes gibi kendisinin de bu hayatta hata yapabileceğini, hatta hata istemeden de olsa hata yapmaya devam edebileceğini söyledi. Hata yapmanın kendi içinde cesaretini güçlendirdiğini önünde karşılaşacağı sorunlarda yüz yüze kaldığında başa çıkabilmesi adına kötü deneyimlerin kendisine olumlu olarak geri döndüğünü ifade etti. Arda Turan ama ben ne hata yaparsam yapayım sizler benim hatalarıma değil güzel tarafımı görmeyi istediniz dedi.Benim güzel tarafıma baktığınız için teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Arda Turan, son yıllarda yaşandıkları problemlerden dolayı kendine gelemediği hatta psikolojisini toparlayamadığı için uzun süredir uyku problemi çektiğini bundan dolayı futbolda sergilediği oynayışının kötü etkilendiğini kendisine bakamadığını da anlattı. Eski formuna geri dönebilmek için diyet programları başlattığını ama psikolojik yaşanmışlıklarına yenik düştüğü için 10 gün sonra bozduğunu belirtti. 15 günlük sıkı antreman yaptığını ama istediği forma erişemeden bozduğunu bu durumu da hevesinin kırıldığına bağladı. Gelişememesini nedenlerini yılların yaşanmışlıkları ve hevesinin kırılmasına bağlayan Arda Turan, İspanya macerasında asıl 'Arda Turan'ı' herkese gösterebildiğini belirtti.