Altay'ın Efsanesi Başkan Oluyor! İşte Altay'ın Yeni Başkanı!

Altay'ın Efsanesi Başkan Oluyor! İşte Altay'ın Yeni Başkanı!

Siyah-beyazlı kulübün efsanesinden yeni karar geldi. Türkiye tarihinde bir ilk olacak. Kariyerinde yer aldığı, teknik direktörlük görevini üstlendiği ve şuan da efsanesi olan kulübe Başkan olacak. Bütün detaylarıyla gursesgazetesi.com'da...

Altay'ın Efsanesi Başkan Oluyor! İşte Altay'ın Yeni Başkanı!

Siyah-beyazlı kulübün efsanesinden yeni karar geldi. Türkiye tarihinde bir ilk olacak. Kariyerinde yer aldığı, teknik direktörlük görevini üstlendiği ve şuan da efsanesi olan kulübe Başkan olacak.

Türk futbolu tarihinde emsali görülmemiş olay gerçekleşecek. Futbol oynadığı dönemde top koşturduğu, Teknik direktörlük kariyerinde takımın sportif direktörlüğünü yaptığı ve şuan da aldığı karar ile Altay'ın yeni başkanı olacak. Mustafa Denizli tarih yazmaya devam ediyor. İlerleyen süreçte kendisini neler bekleyecek herkesin beklediği tek cevap budur. Süper Lig tarihine adınız kazımış Altay beklenmedik sonuçla küme de kaldı. Lig'e bu sene çıkmayı başaran Altay büyük ümitlerle gelmişti. Fakat beklenmedik transfer gelişmeleri ve futbolculardan tam verim alamaması Altay'ın başına bela oldu. Küme'de kalarak Lig'de bir yıl dayanabildi.

Altay'da beklenmedik gelişmenin sebebi küme de kalması kesinleşip veda eden Altay yönetimsiz kaldı. Yeni başkanı Türk futbolunun ve siyah-beyazlı kulübün efsane ismi Mustafa Denizli oluyor.

Futbola başladığı Altay'da 18 yıl forma giyerek kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran, geçen sezon 38 yıl sona Süper Lig özleminin sonlandırıp bu sezon içinde takımla yolları tekrar ayrılan Mustafa Denizli, şimdi de köklü kulübün başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Bu sezon ortasında yenilerek kapılarının futbola açan Alsancak Mustafa Denizli Stadı'na ismi verilen usta futbol adamı, kariyerinde ilk kez bir kulüpte başkanlık görevini üstlenecek.

Altay'ın yüksek miktarda borcu bulunmasından dolayı kimsenin başkanlık sıfatına soyunmaya cesareti bulunmuyor. Kulübün Süper Lig'den düşmesiyle beraber hiç kimse tarafından başkanlık görevini yerine getirmek için aday çıkmaması ardından, efsane isim elini taşının altına koyarak yıllar boyu emek verdiği kulübüne şimdi de başkanlık göreviyle hizmet edecek.