'Alo Burak, ben Acun ağabeyin' Burak Yılmaz transfer haberlerine değindi

'Alo Burak, ben Acun ağabeyin' Burak Yılmaz transfer haberlerine değindi

Burak Yılmaz hakkında çıkan transfer haberlerine değindi. TV100 ekranlarına çıkan futbolcu hedefleri ile ilgili konuştu. Arda Güler sorusuna verdiği yanıt ise dikkat çekti. Burak Yılmaz'ın katıldığı programdan satır başları haberin devamında...

Fransız ekibi Lille ile sözleşmesi biten ve yolları ayrılan Burak Yılmaz TV100 ekranlarında "Az Önce Konuştum" programında kariyeri ile ilgili değerlendirmeler ve açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medya spor gündemine bomba gibi düştü. Golcü futbolcunun açıklamaları dikkat çekti. Özellikle transfer haberleri ile ilgili açıklamaları ve Arda Güler konusunda yaptığı orta yolcu değerlendirmeleri dikkat çeken Burak Yılmaz sosyal medya spor gündeminde zirveye oturdu ve en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile sözleşmesi biten Burak Yılmaz, "Avrupa'da kalmak istiyorum" diyerek Spor Toto Süper Lig transfer iddialarına yanıt verdi.

TV100 ekranlarında konuşan Burak Yılmaz "Türkiye'den hiçbir takımla görüşmedim. Avrupa'dan teklifler alıyorum. Acun ağabey ile görüşmem oldu. Ancak orası çok sert bir lig. Senede 60 maç oynanan bir lig. Ben bunu kaldıramayacağımı söyledim. Acun abi de 'Tamam bir tane daha santrfor alacağım' dedi." ifadelerini kullandı ve futbol severler sosyal medyada "Alo ben Emre ağabeyin" ifadelerini hatırlattı ve bir kullanıcının "Alo Burak, ben Acun ağabeyin" şeklindeki paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

Beşiktaş ve Galatasaray ile de adı anılan Burak Yılmaz, iddialara, "Çok net söyleyeceğim; Beşiktaş'a transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor. Bana karşı bir tasarrufları yok. "Bir gün Beşiktaş'ı arıyorum, bir gün olası Galatasaray sportif direktörünü arıyorum... Beşiktaş ve Galatasaray'la hiçbir görüşmem olmadı." diyerek yanıt verdi.

Beşiktaş günlerine de değinen Burak Yılmaz "Beşiktaş'tayken çok şeyle uğraştım. Çok fedakarlık yaptım. Yine olsa yine yaparım. Çok mutluydum çünkü. Beşiktaş'taki kulüp çalışanlarını çok ayrı severim mesela." ifadelerini kullandı ve siyah beyazlı camiaya olan sempatisinden bahsetti.

"Az Önce Konuştum" programına konuk olan Burak Yılmaz, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler ile ilgili de konuştu. Candaş Tolga Işık'ın sunumu ile gerçekleştirilen programda genç. yetenek Arda Güler'e değinen golcü isim "Arda Güler'e nazar değmesin. Ancak bakın. Mutlaka ki istiyorlardır ama PSG istiyor, Dortmund istiyor haberleri yapılıyor. İşte Milli Takım'a niye alınmıyor diye TV'de bas bas bağırıyorlar. Bu şekilde çocuğa kötülük yapıyoruz. Pırıl pırıl çocuk." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın hemen ardından Fenerbahçe taraftarları Burak Yılmaz'ın orta yolcu konuşmasına büyük tepki gösterdi.