Ali Koç Derin Futbol'da! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Beyaz TV'de canlı yayına çıkacak

Ali Koç Derin Futbol'da! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Beyaz TV'de canlı yayına çıkacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu akşam Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programına konuk olarak katılacak. Ali Koç'u programa katılacak olması ile ilgili taraftarlar ikiye bölündü. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Beyaz Tv ekranlarının sevilen spor/ eğlence programına konuk olacak. Abdülkerim Durmaz, Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumculuk yaptığı programa Başkan Ali Koç'un katılacak olması ise taraftarları ikiye ayırdı.

Başta Rasim Ozan Kütahyalı olmak üzere yorumcuların büyük kısmının canlı yayınlarda Fenerbahçe ile ilgili ağır söylemleri ile dikkat çeken programa Ali Koç'un katılacak olması taraftarları ikiye böldü. Sosyal medyada trendler arasına giren "#alikoçderinfutbolda" etiketi ile taraftarların pek çoğu Başkan Ali Koç'un programa katılacağını öğrenmiş oldu. Fenerbahçe'nin herhangi bir resmi hesabı ya da platformundan duyuru yapılmamış olması ise dikkat çekti. Bu akşam yayınlanacak olan Derin Futbol programına katılacak olan Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Açıklamaların yanı sıra programın yorumcuları ile de soru cevap yapması beklenen Ali Koç'un programa katılmasına bazı taraftarlar sert eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe taraftarları ikiye bölündü! "Başkan, Yapma..."

Fenerbahçe taraftarları haberin yayılmasının ardından sosyal medya platformlarında adeta ikiye bölündü. Taraftarların bir kısmı başkan Ali Koç'un Beyaz TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak olan Derin Futbol programına katılmasını sert bir dille eleştirdi. Gelen yorumlar arasında taraftarlardan yüksek sayıda beğeni ve tekrar paylaşım alan "Her fırsatta adamlar bize saygısızlık yapıyor. Aziz Başkan zamanında sırf bu yüzden programa katılmadı. Ali Koç gerçekten katılacak mı?" yorumu dikkat çekti. Öte yandan Ali Koç'un Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlık seçimlerinde eski Başkan Aziz Yıldırım ile olan rekabetinde reklam filmine seslendirme yapan Fenerbahçe'li oyuncu Nejat İşler de duruma tepki gösterdi. İşler, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "başkan, yapma..." ifadelerini kullandı.

Taraftarın bir diğer kesimi ise Ali Koç'un yayına katılmasını mantıklı bulduğunu, Beyaz TV ekranlarından canlı yayınlanan programda ilgili kişilere cevabını vermesi gerektiğini belirtti.

Derin Futbol ne zaman, saat kaçta?

Ali Koç'un katılımlarıyla ve Onur Yıldız'ın sunumlarıyla bu akşam canlı yayınlanacak olan Derin Futbol programı Beyaz TV ekranlarında saat 23.30'da yayınlanacak. Fenerbahçe taraftarları başta olmak üzere futbol severler programı heyecanlı bir şekilde bekliyor.