Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan, Mario Balotelli Yunus Akgün Kavga Açıklaması

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan, Mario Balotelli Yunus Akgün Kavga Açıklaması

Başarılı Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, son günlerde Balotelli ve Akgün kavgası ile gündemde. Başkan Murat Sancak ise konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Süper Lig'de şampiyon belirlenmiş olmasına rağmen takımlar mücadelelerine devam ediyor. Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2021- 22 Ahmet Çalık sezonunda 37'nci hafta gelip çattı. Ancak son haftalarda kulüpler futbolu ile değil, açıklamalar ve iddialarla gündeme geliyor. Bugün gelen bilgilerde Adana Demirspor'un iki önemli ismi Mario Balotelli ve Yunus Akgün'ün kavga ettiği öne sürülmüştü. İddiaların ardından hem Balotelli ile Akgün hem de Adana Demirspor gündeme bomba gibi düştü.

37'nci hafta karşılaşmalarında Galatasaray'a karşı sahaya çıkacak olan Spor Toto Süper Lig'de şu an 9'ncu sırada yer alan Adana Demirspor'da Balotelli ile Yunus Akgün'ün kavga ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Öne sürülen bilgilere göre Adana Demirspor antrenman tesislerinde Mario Balotelli ile Yunus Akgün arasında gerginlik yaşanmış ve Balotelli, Akgün'ü tesislerde dövmüştü. Güvenilir kaynak olarak adlandırılan ve Türk futbolu içerikli paylaşımlar yapan, büyük kitleye sahip bazı sosyal medya hesaplarının yaptığı paylaşımlarda iddiaları doğrulamış ve tesislerde yaşanan kavganın ilk başta şakalaşma ile başladığını ancak iki ismin arasında sırasıyla bağrışmalar, küfürleşmeler ve son noktada temas olduğu öne sürüldü. Olayların ardından Balotelli'nin, Akgün'ü tesislerde kovaladığı ve dövdüğü öne sürülen iddialar arasındaydı. Adana Demirspor başkanı Murat Sancak ise konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Murat Sancak'tan Mario Balotelli Açıklaması

NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Başkan Murat Sancak sosyal medyada yer alan iddialara da değindi. Başkan Murat Sancak konuyla ilgili "Böyle bir şey mümkün değil. Galatasaray maçı öncesi yalan haberler yapıldı. Balotelli ve Yunus takımda en iyi anlaşan oyuncular" ifadelerini kullandı.

Algı yönetimi yapılmak istendiğine değinen Sancak'a sosyal medyada destek geldi. Adana Demirspor taraftarları ise ikiye bölündü.

Adana Demirspor Taraftarları İkiye Bölündü

Olay sonrası sosyal medyada paylaşımlar yapan Adana Demirspor taraftarları ikiye bölündü. Kimileri oyuncunun agresif olduğunu ve bu tarz tavırlar sergileyebileceğini, kimileri ise Adana Demirspor üzerinde algı operasyonları yapılmak istendiğini sosyal medyada paylaştı. Ancak pek çok Adana Demirspor taraftarı Başkan Murat Sancak tarafından yapılan açıklamayı destekledi ve Sancak'ın açıklamaları Adana Demirspor taraftarları tarafından pek çok kez paylaşıldı.