Acun Ilıcalı'dan tüm futbol camiasını kıskandıran hareket geldi! Şimdi de Fener'e gol atmaya hazırlanıyor

Acun Ilıcalı'dan tüm futbol camiasını kıskandıran hareket geldi! Şimdi de Fener'e gol atmaya hazırlanıyor

Acun Ilıcalı'dan kulübü Hull City için dev atak. Allahyar'dan sonra Fenerbahçe'nin gözde oyuncusu Pelkas'ı da almak istediği iddia edilen Acun Ilıcalı'nın hamlesi Yunan basınında yer aldı. Satır başları ve detaylar haberin devamında.

Fenerbahçe'li kimliği ile sürekli olarak gündeme gelen Acun Ilıcalı ile ilgili yeni bir iddia spor gündemine bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City ile ilgili sürekli olarak yeni gelişmeler gündeme geliyor. Acun Ilıcalı'nın Allahyar'ın ardından Fenerbahçe'nin gözde oyuncusu Dimitris Pelkas'ı da Hull City kadrosuna katmak istediği iddia edilmesinin ardından spor gündemi bir anda karıştı.

Gelen son dakika bilgilerine göre Yunan basınında Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'li oyuncuları kadrosuna katmak istediği belirtildi. Yunan spor basın mensubu Johnny Georgopoulos'un Radyospor'a katıldığı programda "Pelkas aslında İstabul'da yaşıyor olmaktan, Fenerbahçe'de oynuyor olmaktan mutlu; fakat düzenli olarak Fenerbahçe'de oynamadığı için gelen tekliflere kayıtsız kalmayacaktır. Pelkas, şu anda Miami'de tatilde. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ona talip." ifadelerini kullanarak öne sürdüğü iddia dikkat çekti.

2020 yılında PAOK'tan sarı lacivertli kulübe transfer edilen Dimitris Pelkas çıktığı toplam 67 maçta 13 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 67 maçın 11'ine ilk 11 oyuncu arasında başlayan Dimitris Pelkas'ın Fenerbahçe ile devam edip etmeyeceği merak konusu olmuşken, Yunan gazeteci tarafından yapılan açıklama dikkatleri üstüne çekti. İddianın sosyal medya platformlarında yayılmasının ardından Fenerbahçe'li taraftarlar şaşkına döndü. Geçtiğimiz akşam Miami'de Heat ile Boston Celtics arasında oynanan NBA maçını Acun Ilıcalı ile birlikte seyreden Dimitris Pelkas'ın Hull City'e gidecek olma iddiası yapılan fotoğraf paylaşımı ile de desteklendi.

2.2 milyon Euro karşılığında PAOK'tan transfer edilen ve Transfermarkt tarafından güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak belirlenen 28 yaşındaki yetenekli futbolcunun bu sezon sergilediği performansın dikkat çekmesinin ardından transfer edilerek kulübüne para kazandırması bekleniyordu. Ancak kulüp içinden gelen bilgiler ve taraftarların bir kısmının sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarda başarılı oyuncu Dimitris Pelkas'ın şampiyonluk istenen sezonda takımda kalacağı ve yeşil sahalarda takıma katkı sağlayacağı öne sürüldü.

Pelkas'ın Hull City'e transferi ile ilgili yapılan paylaşımların henüz yalnızca birer iddia olduğu ve resmiyete kavuşmadığı bazı güvenilir kaynaklar tarafından belirtildi. Olayla ilgili her iki taraftan birinin açıklama yapması bekleniyor. Ancak şu an için Pelkas'ın Hull City'e transferinin söz konusu olmadığı biliniyor.