Acun Ilıcalı Samsunspor'dan o oyuncuyu Hull City'e alıyor!

Acun Ilıcalı Samsunspor'dan o oyuncuyu Hull City'e alıyor!

Türkiye'nin bir numaralı medya patronu Acun Ilıcalı, İngiltere'de ki takımı için transfer çalışmalarına başladı. Acun Ilıcalı Samsunspor'dan o oyuncuyu Hull City'e alıyor!

Türkiye'nin bir numaralı medya patronu Acun Ilıcalı, İngiltere'de ki takımı için transfer çalışmalarına başladı. En büyük hedefleri arasında yer alan İngiltere'den bir kulüp satın alma hayalini gerçekleştiren Acun Ilıcalı yeni sezonda Premier Lig'e yükselmek adına kadrosuna yeni takviyeler yapacak.

Türkiye'de ki futbol gündemini takip eden Acun Ilıcalı, Süper Lig ve alt ligler fark etmeksizin potansiyel vaad eden birçok futbolcu için kolları sıvadı. Çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren başarılı medya patronu kulübü ile bire bir ilgileniyor. Son olarak gündeme düşen gelişmeler arasında yer alan Yılport Samsunspor'un genç oyuncusu için transfer harekatına başlayan Ilıcalı, Yüksel Yıldırım ile görüşme gerçekleştirecek.

HULL CİTY'E SPOR TOTO 1.LİG'DEN TRANSFER!

Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, küme düşme potasında aldığı takımın lige tutunmasında büyük rol oynadı. Ilıcalı, gelecek sezon için hedefini yükseltirken, bu plan doğrultusunda transfer çalışmalarına da hız kattı.

ACUN ILICALI GENÇ FUTBOLCUYU ÇOK İSTİYOR!

Ajansspor'un haberine göre dünya basını tarafından da takip edilen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'de Spor Toto 1.Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'un 19 yaşındaki genç stoperi için çalışmalara başladı. Yılport Samsunspor'un profesyonel stoperi Yunuf Emre Çift ile ilgilenen Acun Ilıcalı'nın bu futbolcuyu çok istediği ortaya çıktı. Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım son yaptığı açıklamada Yunuf Emre Çift için bir teklifin gelmediğini kamuoyu ile paylaşmıştı.

YUNUF EMRE ÇİFT KİMDİR?

1 Eylül 2003 doğumlu Yunus Emre Çift, futbola Samsunspor altyapısında başladı. Ocak 2021'de profesyonel olan Yunus Emre, bu sezon Kırmızı-Beyazlı forma ile 22 karşılaşmaya çıktı. 19 yaşındaki stoper, oynadığı maçlarda skora katkıda bulunmazken, 1729 dakikada 4 sarı kart, 1 de çift sarı karttan kırmızı kart gördü.

SURVİVOR'DA HULL CİTY HEDEFLERİNİ AÇIKLAMIŞTI!

Dünyanın en fazla izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da bu sene All Star mücadelesinde kazanan takımı İngiltere'de Hull City maçına götüren Acun Ilıcalı hedeflerini Türk halkı ile televizyonda paylaşmıştı.

İngiltere Premier Lig'ine yükselme hedeflerinin arasında olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, takımının gelecek sezon play - off potalarına girmesini istediğini paylaşmıştı.