Abdullah Avcı Yeni Sezonda Şampiyonluk İstiyor! Transfer İsimleri Açıklandı mı?

Abdullah Avcı Yeni Sezonda Şampiyonluk İstiyor! Transfer İsimleri Açıklandı mı?

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı bu sene Süper Lig'de şampiyon olmanın mutluluğuyla güzel günler geçirdiğini aktardı. Gelecek sezon takımda değişiklik olması dahilinde olabilecek transferlere açıklık getirdi. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Abdullah Avcı'dan Şampiyonluk Başarısı!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı bu sene Süper Lig'de şampiyon olmanın mutluluğuyla güzel günler geçirdiğini aktardı. Gelecek sezon takımda değişiklik olması dahilinde olabilecek transferlere açıklık getirdi. Şampiyonluk başarısında herkesin büyük payı bulunuyor. Elde edilen başarıda herkesin gözle görülür büyük başarı ve emekleri bulunuyor. Ön planda sahada kazanılan başarı olmadığını, arka planda teknik ve idari ekibin bir bütün olarak sezon boyu ortak çalışmalarıyla şampiyonluğu elde ettiklerini belirtti. Futbolda başarılar sadece futbolcular ile elde edilmez. Her alanda yer alan paydaşlarla birlikte yek vücud olunduğu taktirde hedeflenen başarılar elde edilir. Şampiyonluğumuzda futbolcuların emekleri kadar kulüp içerisinde yer alan çalışanlar, yönetim, taraftar ve teknik ekibin toplam herkesin payı bulunuyor. Ekibim ile beraber sezon başında geldiğimizde bu sene şampiyon olma hayaliyle bu Trabzonspor ile sözleşme imzaladık. Hedeflediğimiz başarıya da ulaştık. Artık gelecek sezona odaklanmalıyız. Şampiyonlar Ligi sürecinde belirli noktalara gelmek istiyoruz. Süper Lig'de gelecek sezonda şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriyiz. Takımın dinlenmesi için şuan izin sürecindeyiz. Yaz kampına transferlerimizin gelmesiyle girmek istiyoruz. Önümüzdeki sezona çok iyi hazırlanarak başarılarımızı arttırmayı hedefliyoruz. Takımdan gidecek veya gelecek kişiler şuan netliğe kavuşmadı. İlerleyen aşamalarda ne olup biteceğini göreceğiz.

Abdullah Avcı açıklamasında, Bu başarıda futbolcular kadar, kulübün bütün çalışanlarının, yönetimin, taraftarların, herkesin payı var. Ben ve ekibim, bu büyük kulübün başarıya ulaşmasına katkı sunmak için çok çalıştık. Hiçbir teknik direktör bir takımı tek başına şampiyon yapamaz. Ben ekip çalışmasına çok inanan biriyim. Elde edilen bir başarı varsa, bu sadece benim emeğimle olmadı. Bu birbirine inanan, fedakarlık yapan ve çok çalışan ekibimizin işi. Ekibimiz içerisinde yer alan herkes elinden gelenin fazlasını yaparak aynı özveri ve samimiyetle bu işe sarıldı. Futbolcularımızın performansı, sağlığı, gelişimleri, en küçük bir detayı bile kaçırmamak için gece gündüz çalıştık. Çok yorulduk ama asla durmadık. Başarıya müthiş özveriyle ulaştık ifadelerini kullandı.