30 Nisan Trabzonspor Antalyaspor muhtemel maç kadroları

30 Nisan Trabzonspor Antalyaspor muhtemel maç kadroları

Yıllar sonra şampiyonluğa en yakın isimler arasında yer alan Trabzonspor'da heyecan tavan yaptı. 30 Nisan Trabzonspor Antalyaspor muhtemel maç kadroları

Yıllar sonra şampiyonluğa en yakın isimler arasında yer alan Trabzonspor'da heyecan tavan yaptı. Merakla beklenen maçlar arasına giren Trabzonspor Antalyaspor karşılaşması 30 Nisan 2022 Cumartesi saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma Akyazı Stadyumu'nda oynanacak iken karşılaşmaya ait tüm biletler tükendi.

Trabzonspor Antalyaspor karşılaşması öncesinde ise muhtemel 11'ler, maçın hakemi, maçın VAR hakemi araştırılıyor. Heyecanla bekleyen taraftarlar ise bu süreçte karşılaşmaya dair tüm sıcak gelişmeleri gursesgazetesi.com adresinden alacak.

Geçen hafta Adana Demirspor karşısında Süper Lig kariyerinin 200’üncü galibiyetini alan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’dan daha hızlı bu sayıya ulaşan üç isim bulunuyor: Fatih Terim, Mustafa Denizli & Şenol Güneş.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Antalyaspor maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın şifresiz yayını an itibari ile halen bulunmuyor.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MUHTEMEL 11

ts-ant-muhtemel-kadro.png

Trabzonspor'un saat 20:30'da şampiyonluk karşılaşmasına çıkacağı Antalyaspor mücadelesinden 1 puan kazanması dahi yetecek. Trabzon'da tüm biletler tükenirken iki takımın muhtemel kadroları çok merak ediliyor.

Trabzonspor'a yakınlığı ile bilinen yerel gazetenin paylaştığı kadro ise sosyal medyada gündem oldu. Muhtemel kadro olarak ise bu gösteriliyor. İşte oyuncular..

Trabzonspor ilk 11: Uğurcan, Dorukhan, Ahmetcan, Hugo, Denswil, Bakasetas, Siopis, Hamsik, Visca, Djaniny, Cornelius

Teknik direktör: Abdullah Avcı

Antalyaspor ilk 11: Boffin, Floranus, Kudryashov, Naldo, Güray, Gökdeniz, Fernando, Ndao, Doğukan, Luiz Adriano, Wright

Teknik direktör: Nuri Şahin

Medical Park Stadyumu'nda 20 bin taraftarı önünde çalışan Trabzonsporlu oyuncular, coşkulu taraftarın ilgisi karşısında şaşkınlık yaşadı. Bordo mavili takım, meşaleler yakan taraftarlar eşliğinde şampiyonluk mücadelesi öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Ahmet Ağaoğlu maç öncesinde maça dair açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar..

Trabzonspor’un yarın oynanacak müsabakayla 1 puan kazanması halinde şampiyonluk coşkusunun tüm taraftarlara birlikte yaşanacağını söyleyen Başkan Ağaoğlu, "Sadece dakika saat değil aynı zamanda puanda sayılıyor. Şampiyonluğa bir kaldı diyoruz. Şampiyonluğa 1 puan var. İnşallah yarınki maçta arzu ettiğimiz sonuçla ve 2020-2021 süper Lig sezonunu şampiyonu olarak bu statta bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Hocamız uzun zaman aradan sonra antrenmanı ilk defa taraftarı açtı. Taraftarın da uzun zamandır böyle bir talebi vardı. Büyük bir coşku var. Özellikle son bir haftadır Trabzon’a gelen uçakların, son 2-3 gündür hiçbir yerinde yer yok. Şehrin nüfusu yaklaşık olarak iki katına çıktı. Yurtdışında çalışıp da beş senedir izne dahi gelmeyen taraftarlarımız, son üç maça ilgi gösterdiler. Yurtdışından günübirlik maça gidip geldiler. Trabzonspor’da şampiyonluğun coşkusu diğer illere, diğer takımların şampiyonluğundan biraz daha farklı oluyor. Bana göre de çok daha farklı olacak. Bu farklılıktan neyi kastettiğimi de inşallah takımımız şampiyon olduğu zaman bütün Türkiye hep birlikte görecek" dedi.