21 Mayıs 2022 Euroleague Anadolu Efes Real Madrid final maçı hangi kanalda?

21 Mayıs 2022 Euroleague Anadolu Efes Real Madrid final maçı hangi kanalda?

Euroleague finalinde Avrupa'nın en büyük iki kulübü karşı karşıya geliyor. 21 Mayıs 2022 Euroleague Anadolu Efes Real Madrid final maçı hangi kanalda?

Euroleague finalinde Avrupa'nın en büyük iki kulübü karşı karşıya geliyor. Türkiye'den temsilcimiz Anadolu Efes güçlü rakibi Real Madrid ile Euroleague final maçında karşı karşıya geliyor. Final Four mücadelesinde Yunan temsilcisi Olympiakos'u 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda deviren temsilcimiz Anadolu Efes adını finale yazdırmıştı.

Türkiye'de son 6 yıldır Final Four'da Türk takımları yer alırken son şampiyon Anadolu Efes, güçlü rakibi Real Madrid ile Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunda karşı karşıya geliyor. Turnuva tarihinin en başarılı takımı olan Real Madrid tekrar kupayı kazanmak istiyor. Peki 21 Mayıs 2022 Euroleague Anadolu Efes Real Madrid final maçı hangi kanalda? İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

EUROLEAGUE FİNAL ANADOLU EFES REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA?

Euroleague final karşılaşmasında temsilcimiz Anadolu Efes, Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes Real Madrid karşılaşması 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da oynanacak. Karşılaşma için şimdiden Türkiye'de nefesler tutuldu.

EUROLEAGUE FİNAL ANADOLU EFES REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Euroleague'de son yıllarda başarılı mücadelesi ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Anadolu Efes başarılı ilerleyişini finalde taçlandırmak istiyor. Euroleague final karşılaşmasında Anadolu Efes ile Real Madrid 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da karşı karşıya geliyor.

Final karşılaşması 20:00'da beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Seyirciler karşılaşmayı beIN Sports üzerinden izleyebilecek.

KARŞILAŞMA ÖNCESİ ERGİN ATAMAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Anadolu Efes koçu Ergin Ataman “Real Madrid, Avrupa’nın en güçlü kadrosuna sahip. Zor bir final olacak. Futbolda Türkiye’de çok Real Madrid taraftarı var. Biri de oğlum Sarp. Futbolda Real’i destekliyoruz ama yarın (bugün) biz kazanacağız” ifadelerini kullandı.