2021-2022 Süper Lig Tescil Edilecek Mi?

2021-2022 Süper Lig Tescil Edilecek Mi?

17 Nisan akşamı televizyon ekranlarına düşen sıcak gelişmeler ile birlikte Süper Lig’in tescil edip edilmeyeceği gündeme bomba gibi düştü. 2021-2022 Süper Lig Tescil Edilecek Mi?

17 Nisan akşamı televizyon ekranlarına düşen sıcak gelişmeler ile birlikte Süper Lig’in tescil edip edilmeyeceği gündeme bomba gibi düştü. Beyaz TV ekranlarında Ahmet Çakar'ın iddiaları sonrasında yaşanan gelişmeler Türk futbolunu derinden etkileyecek. Süper Lig kulüplerinin de yaşanan gelişmelerden haberdar olduğu ve hafta içi Ankara'ya giderek talepte bulunacakları açıklandı.

4 küme düşme ihtimali bulunan ve arasında küme düşmüş takımların Ankara ziyareti sonrasında ise küme düşmenin kaldırılacağı iddiaları da basına düştü. Beyaz Tv ekranlarında yapılan haber sonrasında ise Süper Lig'in kesin olarak bu sezon küme düşme olmayacağı bilgisine ulaşıldı. Peki Süper Lig tescil edilecek mi?

SÜPER LİG TESCİL EDİLECEK Mİ?

Bir kulüp başkanının Trabzonspor şampiyonluğunu ilan edip ligin tamamlanması gerektiği ve küme düşmenin bu sezon kaldırılmasını istediklerini açıkladığı bilgisine ulaşıldı.

Ahmet Çakar'ın yaptığı açıklamalar sonrasında ise Süper Lig'in tescil edilmeyebileceğini açıkladı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise Trabzonspor tarafından açıklama gelecek mi merak ediliyor. Trabzonspor'un yıllar sonra açık ara götürdüğü şampiyonluk yarışında ligin tescil edilmemesi gibi durumda neler yaşanacak merak ediliyor.

Ahmet Çakar Beyaz TV ekranlarında Beyaz Futbol programında yaptığı açıklamalar ile gündeme doğrudan etki etti. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise neler yaşanacak merak ediliyor.