1959 Öncesi Şampiyonluklar Sayılacak Mı? Fenerbahçe'nin Kaç Şampiyonluğu Var? Metin Sipahioğlu Kimdir?

1959 Öncesi Şampiyonluklar Sayılacak Mı? Fenerbahçe'nin Kaç Şampiyonluğu Var? Metin Sipahioğlu Kimdir?

Fenerbahçe'nin uzun bir süredir üstünde durduğu ve dile getirdiği 1959 öncesi şampiyonluklarının sayılması talebi ile ilgili yeni gelişmeler sosyal medya gündeminin merkezine oturdu. Peki; Metin Sipahioğlu kimdir? UEFA eski şampiyonlukları kabul mü etti?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün uzun yıllardır gündeme getirdiği, resmi yayın kuruluşu Fenerbahçe TV'de hakkında belgeseller ve programlar yayınladığı; 1959 yılından önce kazanılan kupaların resmi olarak kabul görmesi talebi ile ilgili yeni gelişmeler gündeme geldi. 1 yılı geçen bir süre önce Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi olarak 1959 yılından önce kazanılan kupa ve şampiyonlukların sayılması için yapılan başvuru için TFF'den ne resmi bir yanıt ne de resmi bir açıklama hala yapılmadı. Peki; 1959 öncesi hangi takımın kaç şampiyonluğu var? Fenerbahçe'nin kaç şampiyonluğu var? En çok şampiyon olan takım hangisi?

Hangi Takım Kaç Kere Şampiyon Oldu?

1959 yılından önce şampiyonluk kupalarının hangi takımda kaç sefer kazanıldığı vatandaşlar için merak konusu. Peki hangi takım kaç kere şampiyon oldu?

Fenerbahçe

  • Toplam Şampiyonluk Sayısı: 28
  • 1959 Öncesi Şampiyonluk Sayısı: 9
  • 1959 Sonrası Şampiyonluk Sayısı: 19

Galatasaray

  • Toplam Şampiyonluk Sayısı: 23
  • 1959 Öncesi Şampiyonluk Sayısı: 1
  • 1959 Sonrası Şampiyonluk Sayısı: 22

Beşiktaş

  • Toplam Şampiyonluk Sayısı: 21
  • 1959 Öncesi Şampiyonluk Sayısı: 7
  • 1959 Sonrası Şampiyonluk Sayısı: 14

Metin Sipahioğlu Müjdeli Haberi Verdi

Sosyal medyada Fenerbahçe'li taraftarların paylaşımları nedeniyle bugün sosyal medya platformlarında Metin Sipahioğlu ismi gündemden düşmedi. Milyonlarca Twitter kullanıcısı ise Metin Sipahioğlu'nun kim olduğunu ve müjdeli haberin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki; Metin Sipahioğlu kimdir? Sipahioğlu nerelidir? Metin Sipahioğlu mesleği nedir?

Metin Sipahioğlu Kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Sipahioğlu lisans eğitimini 2004 yılında Bilgi Üniversitesi'nde Uluslararası Finans bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği Yüksek Lisans Programını tamamlamayan Sipahioğlu, 2008 yılında kurmuş olduğu dijital ajans Special Minds'da halen ajans başkanlığı görevini yürütmektedir. Metin Sipahioğlu, Fenerbahçe Spor Kulübünde Kurumsal İletişim (WEB, Sosyal Medya Yönetimi) ve Basketbol Kadın Şubesi Yardımcısı olarak görev almaktadır. Metin Sipahioğlu aynı zamanda 1907 Fenerbahçe Derneği üyesidir.

Metin Sipahioğlu'nun Açıklaması Nedir?

Sipahioğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile milyonlarca Fenerbaçe'li taraftarı heyecanlandırdı. Sipahioğlu paylaşımında; UEFA'nın yayınlamış olduğu resmi açıklama metninde; Türkiye'de 1924 ila 1959 yılları arasında gerçekleştirilen ulusan şampiyonaların kabul edildiği, Türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübünün ise Fenerbahçe olduğu belirtildi.