17 Nisan Samsunspor Eyüpspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

17 Nisan Samsunspor Eyüpspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto 1.Lig yeni hafta karşılaşmasında Yılport Samsunspor evinde Eyüpspor takımını ağırlıyor. Yılport Samsunspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto 1.Lig yeni hafta karşılaşmasında Yılport Samsunspor evinde Eyüpspor'u ağırlıyor. Süper Lig hedeflerinden 8 puan geride kalan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa ligde son haftalar kalırken hedefe ulaşmak için 11 puan almaları gerektiğini iddia etti. Bu hafta sonu iki takımda çok önemli bir karşılaşmaya çıkarken karşılaşma nerede, ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. İşte detaylar haberde yer alıyor.

SPOR TOTO 1.LİG SAMSUNSPOR EYÜPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA

Spor Toto 1.lig yeni hafta karşılaşmasında Yılport Samsunpor ile Eyüpspor arasında oynanacak olan karşılaşma 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

İki takımın zorlu mücadelesi TRT SPOR ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. beIN Sports dekoderi olan seyirciler ise karşılaşmayı beIN Sports Max HD 1 kanalından şifreli olarak takip edebilir.

Karşılaşma öncesinde Eyüpspor 6.sırada yer alırken deplasman takımı Yılport Samsunspor ise 42 puanla 8.sırada yer alıyor.

Yılport Samsunspor play-off'lara katılabilmek için son haftalarda kayıpsız ilerlemesi gerekecek. Ligde 6.sırada olan Eyüpspor ile 8 puan ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ise 8 puan fark olan Yılport Samsunspor kayıpsız ilerlemesi durumunda ise play - off hedefini tutturacak. Atatürk armalı Yılport Samsunspor'un play - off'lara katılması durumunda ise şehirde "Artık o sene bu sene" heyecanı artacak.