1 Mayıs MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı hangi kanalda?

1 Mayıs MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı hangi kanalda?

Spor Toto 1.Lig 34.hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü evinde Yılport Samsunspor’u ağırlıyor. 1 Mayıs MKE Ankaragücü Yılport Samsunspor maçı hangi kanalda?

Spor Toto 1.Lig 34.hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geliyor. Bu hafta birinci ligde tüm karşılaşmalar dönüşümlü olarak TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 6 karşılaşma TRT SPOR ekranlarından dönüşümlü bir şekilde ekranlara gelecek iken seyirciler ise sadece Yılport Samsunspor ile MKE Ankaragücü’nü izlemek istemektedir. Karşılaşmanın kanalı ve detaylarına dair gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

ANKARAGÜCÜ SAMSUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA

Spor Toto 1.lig yeni hafta karşılaşmasında Yılport Samsunpor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşma 1Mayıs 2022 Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşma Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

İki takımın zorlu mücadelesi TRT SPOR ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. beIN Sports dekoderi olan seyirciler ise karşılaşmayı beIN Sports Max HD 1 kanalından şifreli olarak takip edebilir.

Karşılaşma öncesinde MKE Ankaragücü 1.sırada yer alırken deplasman takımı Yılport Samsunspor ise 42 puanla 7.sırada yer alıyor.

Yılport Samsunspor play-off'lara katılabilmek için son haftalarda kayıpsız ilerlemesi gerekecek. Ligde lider olan Ankaragücü şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ise 6 puan fark olan Yılport Samsunspor kayıpsız ilerlemesi durumunda ise play - off hedefini tutturacak. Atatürk armalı Yılport Samsunspor'un play - off'lara katılması durumunda ise şehirde "Artık o sene bu sene" heyecanı artacak.