Samsung'dan Akıllı Telefon Sektörüne Damga Vuracak Girişim! Yeni Katlanabilir Cihazın Fiyat Etiketi Belli Oldu!

Samsung'dan Akıllı Telefon Sektörüne Damga Vuracak Girişim! Yeni Katlanabilir Cihazın Fiyat Etiketi Belli Oldu!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte tüm tüketiciler akıllı cihazlara ihtiyaç duymaya başladı. Ekonomi piyasalarının olumsuz gidişatına bağlı olarak artan cihaz fiyatları vatandaşları hayal kırıklığına uğratırken, Samsung’dan akıl almaz bir fiyat haberi...

Gelişen ve buna bağlı olarak da dönüşen yeni dünya düzeni, hizmetleri ve tüketici alışkanlıklarını da değiştirmeye başladı. Fiziksel temasın nerede ise sıfıra indiği hizmet anlayışları, tüketicileri dijital dünyaya yönlendirmeye başladı. Bu kapsamda internet kullanımını destekleyen, bankacılık işlemlerinin yürütülmesine olanak sağlayan, iş ve eğitim hayatındaki yükümlülüklerin yerine getirilmesine imkân veren akıllı cihazların kullanımı oldukça arttı.

Gündelik hayat akışı içerisinde akla gelebilecek her türlü ihtiyacın karşılanmasına ve diğer işlerin yürütülmesine olanak veren akıllı cihazlar, bir telefondan veya bir bilgisayardan çok daha fazlası haline geldi. Her kesimden vatandaşın sahip olması gereken ürünler haline gelen bu cihazlar, fiyatları ile de adlarından söz ettirmeye başladı. Öyle ki döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişler ve ülkemizde uygulanan vergi sistemi sebebi ile akıllı cihazların fiyatları fahiş rakamlara ulaştı.

Oldukça uçuş fiyatlar ile karşılaşılan akıllı cihaz sektörü, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başlamışken sektörün en önemli isimlerinden biri olan Samsung’a ilişkin önemli bir iddia ortaya atıldı. Yakın zamanda katlanır bir telefon ile piyasaya giriş yapmaya hazırlanan Samsung’un yeni ürünü için belirlediği fiyat etiketi, sızdırıldı.

Maliyeti Aşağıya Çekecek!

Z Flip ve Galaxy Fold serileri ile katlanabilir cihaz sektöründe önemli bir paya sahip olan Samsung, cihazlarının fiyatları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Katlanabilir cihazların panellerinin diğer cihazlara oranla daha maliyetli olması, ilgili cihazların fiyatlarını da arttırıyor. Ancak alınan bilgilere göre Samsung’un yeni bir katlanabilir cihaz üzerinde çalıştığı ve yeni cihazın maliyetini aşağıya çekeceği öğrenildi.

Fiyat Bilgisi Sızdırıldı!

g-2.jpeg

Teknoloji sektörüne ilişkin bilgileri sızdırmak ile ünlenen ETNews, Samsung’un üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir cihazının 800 dolar seviyesinden satışa sunulacağını iddia etti.

2024 Yılında Piyasaya Sürülecek!

Alınan yeni bilgilere göre Samsung’un yeni katlanabilir cihazı, 2024 yılında piyasaya sürülecek.