Bitkilere Fısıldayan Adam Adnan Saraçoğlu, Akciğer Hastalıklarını İyileştiren, Sperm Sayısı Arttıran Tarifini Yayınladı!

Bitkilere Fısıldayan Adam Adnan Saraçoğlu, Akciğer Hastalıklarını İyileştiren, Sperm Sayısı Arttıran Tarifini Yayınladı!

Alternatif tıp ile ilgili yürüttüğü çalışmalar ile adından sık sık söz ettiren Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, cinsellikten akciğer hastalıklarına kadar birçok derde şifa olan tarifini yayınladı. İşte Adnan Saraçoğlu’nun şifa deposu tarifi...

Sık sık ekranlarda boy gösteren Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu sperm sayısını arttıran, nefes darlığı şikayetlerini azaltan, akciğer kanserini önleyen ve akciğer ödemlerini arttıran keçiboynuzu tarifinin ayrıntılarını paylaştı. Bitkilerin şifasına inanan Saraçoğlu, internet kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.

Her Derde Deva Keçiboynuzu!

Televizyon programlarına da konuk olarak sık sık bitkilerin doğru kullanımından ve kullanım sonucunda vücuda sağladıkları yararlardan bahseden Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, yeni bir bitki türüne ilişkin daha çalışmalar yaptığını duyurdu. Hem kendi resmi sayfalarında hem de katıldığı TV programlarında keçiboynuzunun her türlü derde deva olduğunu belirten Adnan Saraçoğlu, ilgili bitkiye ilişkin yeni bir tarif hazırladığını da açıkladı.

Adnan Saraçoğlu’ndan Şifa Deposu Keçiboynuzu Tarifi!

keciboynuzu-001.jpg

Keçiboynuzunun her türlü derde deva olabilecek nitelikte olduğunu belirten Adnan Saraçoğlu, bu kapsamda herkes tarafından kolaylık ile hazırlanabilecek olan bir keçiboynuzu tarifi keşfettiğini belirtti. Saraçoğlu’nun keçiboynuzu tarifi için gerekli malzemeler ise şu şekilde sıralandı:

  • Yarım litre su
  • 6- 7 adet keçiboynuzu

Yukarıda malzemeleri verilmiş olan keçiboynuzu tarifinin yapılışı ise oldukça kolay. Yarım litre suya, keçiboynuzları küçük küçük kırılarak atılır ve 3 dakika boyunca kısık ateşte kaynatılır. Kaynama işleminden sonra kabın ağzı kapatılır ve karışım 20 dakika boyunca dinlendirilir. Sonrasında keçiboynuzları sudan çıkartılır.

Keçiboynuzu Karışımı Nasıl Tüketilmelidir?

Adnan Saraçoğlu tarafından duyurulmuş olan keçiboynuzu tarifi, ilk bir hafta boyunca her gün sabah ve akşam olmak üzere tüketilmelidir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta yarım litre suya hazırlanmış olan karışımın iki öğüne eşit bir şekilde bölünmesidir.

Bir haftanın tamamlanmasının ardından 3 ay boyunca her gün ölçüler yarı yarıya düşürülerek karışım hazırlanır. 3 ayı tamamlayan kullanımın ardından, ara ara tekrar tüketim yapılmalıdır.