Gizli Saklı Pamir kimdir, gerçek adı, instagram hesabı

Gizli Saklı Pamir kimdir, gerçek adı, instagram hesabı

Fox TV'nin yeni dizisi Gizli Saklı bu akşam izleyicilerle buluşacak. Vatandaşlar ise Gizli Saklı dizi konusu, oyuncuları ve daha fazlasını araştırıyor. Özellikle yeni dizinin karakterlerinden Naz, çok sayıda aratıldı. Peki; Gizli Saklı Pamir kimdir?

Bu akşam yayın hayatına Fox Tv ekranlarında başlayacak olan ve vatandaşlar tarafından merakla beklenen dizi Gizli Saklı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizinin tanıtım videosunu izleyen vatandaşlar ise dizide yer alan oyuncular ve dizinin konusunu gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medya platformlarında sıklıkla sorguladı. Özellikle dizinin üç başrolünden biri olan Pamir karakteri vatandaşlar tarafından tanıtımın yayınlanmasının ardından çok kez aratıldı. Genç ve yakışıklı oyuncunun hayat verdiği Pamir karakteri ve Fox Tv'nin yeni dizisi Gizli Saklı ile ilgili detaylar haberin devamında Gürses Gazetesi'nde...

Gizli Saklı Dizi Konusu Nedir?

Polis Akademisini birincilikle bitiren başarılı genç kız Naz'ın mezuniyetini kutlamak amacıyla annesi ve dayısı, Naz'ın yaşadığı mahalledeki insanların da yer aldığı bir organizasyon düzenler. Yemek esnasında karşı kaldırımda gerçekleşen şüpheli bir olay ise Naz'ın dikkatini çeker. Olayda şüphelendiği karakterin peşine düşen Naz, karşılaştığı kişi ile şok olur. Naz'ın şüphelendiği ve peşine düştüğü isim organize şubenin sivil operasyonlarında çok kez görev almış olan Komiser Pamir'dir. Bu karşılaşma ile başlayan olayların devamında Naz ve Pamir ikilisi silah kaçakçısı Tarık Koşuoğlu'nun peşine düşmek üzere görevlendirilir. Naz ve Pamir'in zorlu mücadelesi artık başlamıştır...

Gizli Saklı Pamir Kimdir? Gerçek Adı ve Instagram Hesabı

Fox TV ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Gizli Saklı dizisinin dikkat çeken karakteri Pamir'in kim olduğu merak konusu oldu. Yakışıklı komiser Pamir karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi ve sosyal medya hesapları da vatandaşlar tarafından sıkça araştırıldı.

whatsapp-image-2022-06-08-at-17-34-52.jpeg

Gizli Saklı dizisine hayat verecek olan oyuncu Halit Özgür Sarı, Ekim 1993 İstanbul doğumludur. Genç yaşına rağmen başarılı yapımlarda başarılı roller almış olan Halit Özgür Sarı üniversite eğitim hayatını İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlamıştır. Mezun olmasının ardından oyunculuk eğitimi alan Sarı ilk olarak 2018 yılında televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluştu. 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisi ile ekranlarla tanışan Halit Özgür Sarı son olarak Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren karakterini canlandırmıştır. Başarılı genç ve yakışıklı oyuncu Instagram'da @halitozgursari kullanıcı adı ile bulunuyor.

whatsapp-image-2022-06-08-at-17-34-53.jpeg