Kim Milyoner Olmak İster'deki bir soru yarışmacıyı gözyaşlarına boğdu!

Kim Milyoner Olmak İster'deki bir soru yarışmacıyı gözyaşlarına boğdu!

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı programına katılan yarışmacı, gelen bir soru karşısında gözyaşlarına boğuldu. Yarışmaya damga vuran anda ise program sunucusu İmirzalıoğlu, ne yapacağını bir türlü bilemedi.

Ekranların sevilen yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Duygusal anların yaşandığı program, atv'de yayınlandı ve izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

36 yaşındaki Antalyalı Filiz Balemen, adlı bir yarışmacı karşılaştığı bir soru karşısından ne yapacağını bilemedi ve gözyaşlarını tutamadı. Yarışmada, soru ekranına gelen "1993-1997 yılları arasında yayınlanan ve başrolünü Şevket Artug'un oynadığı dizi hangisidir?” şeklindeki soruyu gören Filiz Balemen, "Süper Baba" cevabını verirken birden gözyaşı akıtmaya başladı.

“BABAM BENİM HER ŞEYİMDİ”

Kim Milyoner Olmak İster'deki bir soru yarışmacıyı gözyaşlarına boğdu

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıdan soruya doğru yanıtlayan yarışmacının ağladığını gördüğünde ona babasını sordu. Filiz Balemen ise, 4 yıl önce babasının öldüğünü söylerken gözyaşlarını tutamadı. "Babam benim her şeyim" dediğinde duygulanan yarışmacı, yorumuna devam edemedi.

100 BİN TL KAZANDI

Antalya'da yaşadığını söyleyen Filiz Balemen, orada palyaçoluk yaptığını ve eşiyle beraber işlettikleri dürümcülerde içli köfte yaparak sattıklarını ifade etti.

Yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'den 100 bin TL kazanarak ayrıldı.