Gizli Saklı Naz kimdir, gerçek adı, instagram hesabı

Gizli Saklı Naz kimdir, gerçek adı, instagram hesabı

Fox TV'nin yeni dizisi Gizli Saklı bu akşam izleyicilerle buluşacak. Vatandaşlar ise Gizli Saklı dizi konusu, oyuncuları ve daha fazlasını araştırıyor. Özellikle yeni dizinin karakterlerinden Naz, çok sayıda aratıldı. Peki; Gizli Saklı Naz kimdir?

Yayın hayatına bu akşam Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Gizli Saklı dizisi için vatandaşlar meraklı bekleyişini sürdürüyor. Çok sayıda vatandaş ise Gizli Saklı dizisinin konusunu, oyuncularını ve karakterlerini araştırmaya başladı. Tanıtımı ile oldukça dikkat çeken yapım Gizli Saklı, bugünden itibaren her Çarşamba akşamı izleyiciler ile Fox Tv ekranlarında buluşacak. Dizinin kadrosunda bulunan ve son zamanların dikkat çeken isimlerinden olan oyuncuların hayat verdiği Naz ve Pamir karakterleri ise kullanıcıların dikkatini çekti. Özellikle dizinin başrollerinden olan Naz karakteri çok sayıda vatandaş tarafından sıkça aratıldı. Naz karakterinin kim olduğu merak konusu olmuşken konuya ilişkin detaylar ve satır başları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Gizli Saklı Dizi Konusu Nedir?

Polis Akademisini birincilikle bitiren başarılı genç kız Naz'ın mezuniyetini kutlamak amacıyla annesi ve dayısı, Naz'ın yaşadığı mahalledeki insanların da yer aldığı bir organizasyon düzenler. Yemek esnasında karşı kaldırımda gerçekleşen şüpheli bir olay ise Naz'ın dikkatini çeker. Olayda şüphelendiği karakterin peşine düşen Naz, karşılaştığı kişi ile şok olur. Naz'ın şüphelendiği ve peşine düştüğü isim organize şubenin sivil operasyonlarında çok kez görev almış olan Komiser Pamir'dir. Bu karşılaşma ile başlayan olayların devamında Naz ve Pamir ikilisi silah kaçakçısı Tarık Koşuoğlu'nun peşine düşmek üzere görevlendirilir. Naz ve Pamir'in zorlu mücadelesi artık başlamıştır...

whatsapp-image-2022-06-08-at-17-19-18.jpeg

Gizli Saklı Naz Kimdir? Gerçek Adı ve Instagram Hesabı

Fox TV'nin yeni başlayacak olan dizisinde Naz karakterini gören vatandaşlar merakla Naz karakterinin kim olduğunu araştırmaya başladı. Naz karakterine hayat veren Sinem Ünsal'ın hayatı ve daha önce oynadığı yapımların yanı sıra sosyal medya hesapları da merak konusu oldu.

whatsapp-image-2022-06-08-at-17-19-16.jpeg

Gizli Saklı dizisinde Naz karakterini canlandıran Sinem Ünsal 1993 İzmir doğumludur. Azerbaycan asıllı bir baba ile Çerkez kökenli bir annenin kızı olan Ünsal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Karşılaşmalı Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. Sinem Ünsal'ın ilk yer aldığı yapım ise Arkadaşlar İyidir isimli televizyon dizisidir. Arkadaşlar İyidir dizisinde Sibel karakterine hayat veren Ünsal'ın Instagram hesabı @sinemunsal kullanıcı adı ile bulunuyor.

whatsapp-image-2022-06-08-at-17-19-18-1.jpeg