Rusya-Ukrayna Savaşı Yeni Boyut Kazandı! Rusya'nın Yeni Plan İşliyor!

Rusya-Ukrayna Savaşı Yeni Boyut Kazandı! Rusya'nın Yeni Plan İşliyor!

Rusya, Ukrayna'ya savaş açtığı günden beri kara hariç diğer hava ve deniz alanlarında üstünlüğü eline almasına rağmen halen istediği sonuca ulaşamadı. Rusya'nın yeni planı ile Ukrayna'nın sistemlerini çökertmeyi planlıyor. Detaylar gursesgazetesi.com'da..

Rusya-Ukrayna Savaşı Yeni Boyut Kazandı! Rusya'nın Yeni Plan İşliyor!

Rusya, Ukrayna'ya savaş açtığı günden beri kara hakimiyeti hariç diğer hava ve deniz hakimiyetini tam anlamıyla eline almasına rağmen halen istediği sonuca ulaşamadı. Rusya'nın yeni planı ile Ukrayna'nın sistemlerini çökertmeyi planlıyor. Rusya, Ukrayna'ya gerçekleştirdiği siber saldırılar sonrası bankacılık işlemleri, devlet kurumlarının işleyişi ve internet kullanımına erişim hizmetlerinde aksaklık yaşatmaktadır. Ukrayna, Rusya'nın savaşa yeni boyut kazandırmasının ardından ABD öncülüğünde Batılı devletlere çağrı da bulundu. Rusya'nın sadece Ukrayna'ya değil Batılı devletlere de gerçekleştirdiği siber saldırıların avantaj sağladığını belirtti. Ukrayna, Rusya'nın yeni planına ters tepki yaratmaya çalışıyor. Ukrayna güvenlik güçlerinin savaşta yeni hazırlığı...

Ukrayna güvenlik güçleri Avrupa'dan sağladığı alt yapı desteği ile Rusya'nın gerçekleştirdiği siber saldırılara karşı savunma hattı kurmaktadır. Ukrayna güvenlik güçlerinin resmi açıklamalarında, Rusya'nın iletişim ağı, bilgi teknolojisi ve kitle iletişim araçlarına gerçekleştirdiğimiz ters tepki saldırısı sonrası savaşımız da yeni boyut kazandık. Şuan da planlarımız sağlıklı işliyor. İstediğimizin fazlasına erişme potansiyeli kazandık. Sürekli izleme ve hızlı yanıt sayesinde bizlere gerçekleştirilen saldırıları karşı olumlu etkiler elde etmeye başladık. Şimdi durumu izlemeye devam ediyoruz ve ihtiyacımız olan bütün işlemleri müttefiklerimiz ile paylaşarak aldığımız yardımlar sonrası gereken bütün işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Düzenli olarak topraklarımız dışında yer alan gönüllü merkezleri, aynı bölgede bulunan gönüllüler birbirine yardımcı olabileceği yeni iletişim ağları oluşturarak. Aramızda geçen iletişim trafiğinin Rusya'nın erişmesini engelliyoruz.

Sosyal medyada Rus kaynaklarının savaş hakkında yaygınlaştırdığı propagandalara karşı doğruları paylaştığımız ekibimiz çalışmalarının karşılığını alıyor. Savaşın ilk zamanlarından beri Rus vatandaşlarının savaşın arka planında ne gibi gelişmelerin gerçekleştiğini bilmiyorlardı. Propagandaları etkisiz hale getirdikten sonra hem Rus vatandaşları hem de Rusya'nın müttefiki olan ülkelerin vatandaşları gerçekleri öğrenmiş oldu.