Fransa'daki protestolarda polis kurşunuyla bir ölüm daha!

Fransa'daki protestolarda polis kurşunuyla bir ölüm daha!

Nael M. isimli 17 yaşındaki gencin polis tarafından öldürülmesinden sonra bile dava Fransa'da da bitmedi ve ülke yangın yerine döndürüldü. Reuters'in bildirdiğine göre, 27 yaşındaki bir protestocu Marsilya'da polisin sıktığı plastik mermiyle göğsünden vurulduktan sonra öldü.

Fransa'da henüz 17 yaşında olan Nahel'in polis tarafından vurularak öldürülmesinin ardından başlayan olaylar Cumartesi günü de devam etti.Protestolarda ülkenin birçok yeri yangın yerine dönerken, polisin gözaltındaki çocuk sayısı da arttı.

27 YAŞINDAKİ GENÇ POLİSİN PLASTİK MERMİSİYLE ÖLDÜ

Fransa'daki protestolarda polis kurşunuyla bir ölüm daha

 Reuters'e göre, Fransa'da devam eden ve yeniden alevlenen şiddet sarmalının ortasında, Marsilya'da 27 yaşındaki protestocu polisin plastik mermisinin göğsüne isabet etmesi sonucu öldü.

Marsilya savcılığı, bir kişinin ölümcül cisimle çarpması sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle meydana gelen olayla ilgili adli soruşturma başlattı. Savcının açıklamasına göre, 27 yaşındaki gencin göğsünden plastik merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği olayın yeri tam olarak belirlenemediği belirtildi.

Fransa'daki protestolarda polis kurşunuyla bir ölüm daha

O gece bölgede protestolar ve yağma olmasına rağmen, ölenlerin olaya karışıp karışmadığı belli değil.

Kaynak:Gürses Gazetesi