NASA'dan Öyle Bir Görüntü Geldi ki; Uzaylıların Olduğu İddia Edildi! Nasa'nın  Paylaştığı O Görüntü ''Yok Artık'' Dedirtti!

NASA'dan Öyle Bir Görüntü Geldi ki; Uzaylıların Olduğu İddia Edildi! Nasa'nın Paylaştığı O Görüntü ''Yok Artık'' Dedirtti!

Geçmiş zamanlardan bu yana ''uzaylılar var mı?'' sorusu NASA'nın yayınlamış olduğu fotoğrafla birlikte yeniden alevlendi. NASA'nın paylaşmış olduğu görüntüde görünenler görenlerin aklına durgunluk verdi. İşte detaylar...

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA akıllara durgunluk veren o görüntüleri paylaştı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başaran o görüntü herkesi şaşırttı. Uzun zamandan bu yana tartışılan ''uzaylılar var mı?'' sorusu yeniden alevlendi. İşte NASA'nın paylaştığı o görüntüler...

Geçmiş zamanlardan bu yana ''uzaylılar var mı?'' sorusu NASA'nın yayınlamış olduğu fotoğrafla birlikte yeniden alevlendi. NASA'nın paylaşmış olduğu görüntüde görünenler görenlerin aklına durgunluk verdi.

NASA Uzay Görüntüsü

Uzay ve uzaydaki yaşamla ilgili geçmişten bu yana merak edilen sorularr yavaş yavaş cevap bulmaya başlarken NASA'nın Mars'tan paylaştığı o görüntü akıllara durgunluk verdi. Mars'a ait olan görüntüler akıllarda yeniden soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

nasa-nin-yayinladigi-mars-fotografi-gundem-oldu-14936402-9152-osd.jpg

Mars'a ait olduğu bilinen görüntüler ile birlikte sosyal medya ayağa kalktı. Uzun yıllardan bu yana uzaydaki yaşamı araştıran NASA' paylaştığı o görüntüler herkesi şoke etti. Bir zamanlar yaşamın olup olmadığı merak edilen ve bu yönde araştırmalar yapan NASA'nın Mars'tan paylaşmış olduğu görüntüler ''yok artık'' dedirtti.

NASA'nın Mars Görüntüsü

Bir zamanlar Mars'ta yaşamın olup olmadığını araştıran NASA'nın uzay aracından gelen o görüntüler olay oldu. Bir zamanlar Mars'ta var olan bir medeniyetin izinin sürüldüğü söylenen NASA'nın NASA Curiosity adındaki uzay aracından gelen görüntülere kimse inanamadı.

Mars'ta Uzaylılar Var mı?

Teorisyenlerin uzun yıllardan bu yana ortaya attığı iddialarda NASA'nın Mars'ta ki yaşamla ilgili bir şeyler bildiğini ve bunun saklandığı ileri sürerken NASA'nın bu durumu sakladığı ve hiçbir şey olmadığını söylediği konuşuluyordu. NASA'nın son yaptığı paylaşımlar ise akılları karıştırdı.

7 Mayıs tarihinde NASA'nın uzay gemisinde bulunan kamera ile yaptığı çekimde kayaların arasında bulunan kapı oldukça büyük ilgi gördü. Akıllara ''bu bir uzaylı kapısı mı?'' soruları geldi. NASA görüntüleri paylaşmasının ardından henüz bir açıklamada bulunmadı.