Johnny Deep Yeni Filmde Yer Alacak! Sherlock Holmes 3 Filminde Johnny Deep Var Mı?

Johnny Deep Yeni Filmde Yer Alacak! Sherlock Holmes 3 Filminde Johnny Deep Var Mı?

Johnny Deep'in yaşadığı zor dönemin ardından, yakın arkadaşı Robert Downey Jr. adeta arkadaşına el uzattı. Peki Johnny Deep Sherlock Holmes 3 filminde yer alacak mı?

Eski eşi Amber Heard ile davaları devam ederken Johnny Deep'in kariyeri oldukça gündeme gelmişti. Captain Jack Sparrow karakterini canlandırdığı Karayip Korsanları serisinin ardından dünya çapında sevilen Deep'in artık filmde yer almayacağı ve serinin yeni filminin gelmeyeceğini duyurması, hayranları büyük bir üzüntü yaşattı. Bunun üzerine Johnny Deep hayranları yeniden Deep'i izleyebilme şanslarının olup olmadığı konusunda oldukça büyük endişe yaşadı. Fakat ortaya atılan yeni bir iddia sonucunda Johnny Deep'in Sherlock Holmes 3 filminde yer alacağı konuşuldu. Peki Johnny Deep, Sherlock Holmes 3 filminde yer alacak mı? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Johnny Deep ile eski eşi Amber Heard davasında, ortaya atılan şiddet iddiaları nedeniyle dava devam ederken, bu dava sonucunda Johnny Deep'in projeleri iptal edilmeye başlandı. Karayip Korsanları, Fantastik Canavarlar gibi oldukça sevilen büyük yapımların iptal olmasının hemen ardından Deep'in başarılı kariyerini devam ettirip ettirmeyeceği merak konusu oldu. Hayranlarının sosyal medya hesaplarının yaptığı paylaşımlar da bu konu ile ilgili üzüntülerini yansıtıyordu.

Deep'in açtığı 50 milyon dolarlık karalama davasında, şiddet iddiaları yer aldı. Heard tarafından atılan iddilarda Deep'in kendisine şiddet uyguladığına dair iddiaları reddederek, tam aksine Heard'ın Johnny Deep'e şiddet uyguladığı iddia edildi. Sosyal medyada davanın görüntüleri en çok izlenenler arasına girdi. Davaya şahitlik yapan isimler, Amber Heard ve Johnny Deep'in konuşmaları ve hareketleri oldukça ilgi çekti. Mahkemeye sunulan kanıtlar ile birlikte, ikilinin yaşadıklarına şahitlik yapan kişilerin mahkemede anlattıkları ile nasıl bir sonuç elde edileceği oldukça merak edildi. Mahkemeye bir hafta kadar ara verilmişken, Johnny Deep'in kariyeri ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Jonny Deep'in yakın arkadaşı olan Robert Downey Jr. onunla birlikte Sherlock Holmes 3 filminde rol almak istediğini dile getirdi. Deep'in projelerinin iptal olmasının ardından sosyal medyada duyulan endişe sonucunda bu haber Deep'in hayranlarını oldukça mutlu etti. Peki Johnny Deep, Sherlock Holmes 3 filminde yer alacak mı?

Johnny Deep Sherlock Holmes 3 Filminde Var Mı?

Robert Downey Jr.'ın bu teklifinin ardından Deep'in bunu kabul edip etmediği oldukça merak edildi. Konu ile ilgili henüz net bir karara varılmamışken, film için sözleşmenin imzalanabileceği konuşulanlar arasındaydı.