Elon Musk'dan ABD'ye Tarihi Meydan Okuma! Elon Musk'tan ABD'yi Kızdıracak Açıklamalar!

Elon Musk'dan ABD'ye Tarihi Meydan Okuma! Elon Musk'tan ABD'yi Kızdıracak Açıklamalar!

Elon Musk tarafından bugün yapılan resmi açıklama ile birlikte demokratlara meydan okudu. Artık demokratlar ile beraber çalışmayacağını iletti. ABD'ye tarihinde görülmemiş meydan okuma konuşmayı gerçekleştirdi. İşte detaylarıyla gursesgazetesi.com'da...

Elon Musk tarafından bugün yapılan resmi açıklama ile birlikte demokratlara meydan okudu. Artık demokratlar ile beraber çalışmayacağını iletti. ABD'ye tarihinde görülmemiş meydan okuma konuşmayı gerçekleştirdi. Musk, 'Şimdi, bana karşı yaptıkları kirli kampanyaları izleyin' başlıklı resmi açıklamaları ile demokratlara şimdiye kadar verdiği desteği belirtti. Demokratların seçimlerde başarılı olması için maddi destek ve kampanya yardımlarında bulunduğunu iletti. Bugünden sonra Cumhuriyetçilerin yanında yer alacağını Demokratlara karşı savaş açacağını bütün imkanlarıyla gelecek seçimlerde Cumhuriyetçilerin kazanması için bütün maddiyatıyla destek vereceğini açıkladı. Elon Musk ifadeleri sonrası Demokratlar tarafından yanıt gelmese de arka planda gelişen karşı atak saldırısı ile gün içerisinde servetinden 12 milyar dolar eridi gitti.

Elon Musk, 'Hep Demokratlara oy verdim artık Cumhuriyetçilere vereceğim' ifadelerini kullandıktan sonra gün içerisinde servetinden 12 milyar dolar eridi. Karşılıklı gelişen söylemler sonrası ABD medya basın organlarında Demokrat yanlıları Elon karşıtı kampanyalar başlattı. Twitter satın alım işlemini askıya aldığını ve Trump'ın Twitter platformunda bulunan engelini kaldıracağını açıkladıktan sonra Demokratlardan sert tepkiler geldi. Son günlerde gelişen karşı açıklamalar sonrası bugün olaylar patlak verdi.

Tesla'nın değer kaybetmesiyle servetinden 12 milyar dolar kaybetti. Elon Musk, artık Cumhuriyetçiler, yani eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisine oy vereceğini açıkladı. Musk, 'Bana karşı yapılan politik saldırılar önümüzdeki aylarda inanılmaz derecede artacak', Bunun ardındansa siyasi görüşünü değiştiğini belirtti. Demokratlar çoğunlukla iyilik partisiydi, şimdi ise bölünme ve nefret partisi oldular. Bu yüzden artık onları destekleyemem ve Cumhuriyetçilere oy vereceğim. Şimdi bana karşı yaptıkları kirli kampanyaları izleyin. Musk'ın siyasi açıklamalarıyla birlikte Tesla hisseleri bu yılın en düşük seviyesine geriledi. Yüzde 7'ye yakın değer kaybeden Tesla hissesinin değeri, son olarak 650 dolar seviyelerine geriledi. Böylelikle serveti 12 milyar dolar eridi.