Without Remorse Film Konusu, Yorumu ve İncelemesi | Tom Clancy’den Acımasız

Without Remorse Film Konusu, Yorumu ve İncelemesi | Tom Clancy’den Acımasız

Geçtiğimiz günlerde seyircilerle buluşan Without Remore filmi herkes tarafından yoğun ilgi gördü. Konusu ve oyuncuları hakkında yapılan yorumlar herkesin meraklarını arttırdı. Başrol de yer alan oyuncuların yeteneği tebrikleri topladı. Beğenileri kazanan filmin konusu hakkında merak edilenler ayrıntılarıyla birlikte haberimizde

Konusunun merak edildiği filmin aslında geçmişe dayandığı söylenmekte. Tom Clancy’nın en sevilen karakterlerinden birisi olan John Clark’ın hayatını ele alan film olarak bilinir. Konusu ile ilgileri toplayan Without Remorse, geçtiğimiz günlerde vizyona giriş yaparak izleyicileri sevindirdi. Birçok film platformunda adını duyuran Without Remorse Amazon’un orijinal yapımıdır.

Filmin içeriğinde aksiyon, dram ve gerilim severler için yeterli derece de görülmekte. Fazlasıyla gerilim içeren film izleyicileri konudan konuya sürüklemeyi başardı. Film için verilen emeğin karşılığını izlenmelerle alındı mı sorulardı çoğaldı.

Dramın ve heyecanın birada olduğu filmlerin sayısının az olduğu biliniyor. Without Remorse filmi için de fazlasıyla gerilime ve drama yer verilmiştir. Amerikan Donanması’na çalışan askerlerden en üst rütbeli olan John olarak bilinmekte. Ve bu asker Suriye içerisinde gerçekleşecek CIA subayı Ritter’in baş komutlarıyla birlikte gerekli önlemler alınarak operasyona dahil olur. Askerlik mesleğinde başarıları ile bilinen John bu operasyon öncesi gerekli hazırlıklar yaparken eksik bir şeylerin olduğunu fark etti. Yapılan operasyonda Suriye yerine Rus devletine bağlı olan bir kurtarma çalışması olduğunu anlayarak tedirgin oldu. İkilemde kalan John’un karşısından bulunan CIA subayı Ritter, tecrübeleri ile olayları anlayarak John’u sakinleştirmeyi başardı.

Without Remorse konusu nedir?

John operasyon sonrası aldığı yeni kararlar ile birlikte ailesinin yanına dönerek yeni hayata başlayacağına dair izlenimler vermeye başladı. Karısının hamile olması da bu kararı doğruluyor olma payı yüksekti. John her ne kadar ailesi ile güzel bir gelecek planlasa da hepsi hayal olarak kalır ve yaşanan olaylar ailesini derinden etkiler. Evine baskın yapılan John’un karısı Pam, Rus devletinin operasyonu sonucunda öldürüldü. Eve giren Rus askerlerine gücü yetmemesine rağmen kendini korumaya çalışsa da öldürülmüştür. Bu hain saldırıyı yapanların üçü yakalansa da birisi hala kayıplarda. Bu dram dolu olayı yaşayan John, karısına bunu yapanları bulabilmek için hayatını adamıştır.

Karısını ve çocuğunu öldürmek için gizli operasyon kurgulayan John’un gün geçtikçe öfkesi ve intikamı artmaya devam ediyor. Evlerinde bulunan askerlerinde hayatını kaybetmesi sonrası kendini kaybederek bunu yapanlara yoğunlaşan John her gün çalışmalarını arttırarak devam ediyor ve ne yapacağını gün gün planlıyordu. İntikam almak istediği yer güçlerinin çok üst seviyede olduğu bilinen uluslararası komplonun habercisidir. Bu aşamada artık birine ihtiyaç duyan John’a Greer yardım etmeye başlar.

Filmin konusunda belirtildiği gibi aksiyon ve gerilim dolu olması izleyicileri ekranlara bağlamayı başardı. Film 2021 yapım olması halinde birçok yeni çıkan filmler arasında tutulabilecek tarzda olduğu da biliniyor. Without Remorse’de klişelerin olduğu da görülmekte o yüzden birçok izleyicisinden yeterli puanı alamadı.