Tolga Çevik kimdir, kaç yaşında ve nerelidir ?

Tolga Çevik kimdir, kaç yaşında ve nerelidir ?

Komedyen Tolga Çevik merak konusu oldu. Ünlü komedyenin sevenleri Tolga Çevik kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi soruları araştırıyor.

Ünlü komedyen Tolga Çevik gündem oldu. Komedi Dükkanı adlı programla izleyicilerin gönlünde taht kuran Tolga Çevik kariyerinde çok önemli yapımlarda yer aldı.

Tolga Çevik kimdir?

12 Mayıs 1974 yılında dünyaya gelen Tolga Çevik, Central Missouri State University Güzel Sanatlar Bölümü ve Sahne Sanatlarındaki eğitimin ardından kariyerine başlamıştır.

Avrupa Yakası adlı dizideki Sacit karakteriyle adını duyuran oyuncu Vizontele ve Organize İşler gibi çok sevilen önemli yapımlarda da yer almıştır. Tolga Çevik asıl ününü Komedi Dükkanı adlı komedi programında tek kişilik performanslarıyla yakalamıştır. Program 2014 yılında Arkadaşım Hoş geldin daha sonra ise TolgShow adıyla ekranlara gelmiştir.

Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge Çevik ile dünya evine giren Tolga Çevik 2 çocuk sahibidir. Aslen Mersinli olan oyuncu kariyerinde Avrupa Yakası, Aşk ve Gurur, Esir Şehrin Gözyaşları, Patron Mutlu Son İstiyor gibi önemli yapımlarda yer almıştır.