Trabzonspor, Jens Larsen, Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'nın maliyetlerini açıkladı! Transferlerin maliyetleri dudak uçuklattı!

Trabzonspor, Jens Larsen, Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı'nın maliyetlerini açıkladı! Transferlerin maliyetleri dudak uçuklattı!

Trabzonspor'un kadrosuna transfer ettiği futbolcuların maliyetlerini açıkladı. Bordo-mavili ekip kadrosuna ilave ettiği oyuncuların yüksek maliyetli olması eleştirileri geldi. Şampiyon olan takımın yapması gerekeni yaptı denildi. İşte haberin detayları...

Bordo-mavililer, Kasımpaşa'dan Eren ve Doğucan'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Transfer dönemine hızlı giriş yapan Trabzonspor 3 ismi daha kadrosuna kattı. Kasımpaşa'dan Doğucan Haspolat, Eren Elmalı ve İtalya'nın Udinese takımından Jens Stryger Larsen'i renklerine bağladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu iki oyuncunun da maliyeti duyuruldu. Kasımpaşa A.Ş'nin profesyonel futbolcuarı Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferleri konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Kasımpaşa A.Ş'ye Evren Eren Elmalı'nın sözleşmesinin fesih bedeli olarak 3.600.000 EURO + KDV, Doğucan Haspolat'ın sözleşmesinin fesih bedeli olarak 1.200.000 EURO + KDV, üç taksit halinde ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur açıklaması geldi.

Bordo-mavili kulüp transfer Kasımpaşa'dan transfer ettiği futbolcular ile 5'şer yıllık anlaşma sağladığını açıkladı. Evren Eren Elmalı'ya 7 milyon 350 bin TL garanti ücret ödenecek. Sonraki sezonlar uygulanılacak enflasyon oranını ilave edilerek maaşında arttırım sağlanılacak. Doğucan Haspolat'a 6 milyon 421 bin TL garanti ücret ödenecek. Aynı şekilde sonraki sezonlar için uygulanılan enflasyon oranını ilave edilerek maaşında arttırım sağlanılacak.

Trabzonspor'un kadrosuna transfer ettiği futbolcuların maliyetlerini açıkladı. Bordo-mavili ekip kadrosuna ilave ettiği oyuncuların yüksek maliyetli olması hakkında bir grup taraftarlar tarafından eleştiriler geldi. Eleştirilere karşıda yönetimi ve transferleri savunan açıklamalarda geldi. Taraflarlar arasında Şampiyon olan takımın ileriye dönük başarılar elde etmesi için yapması gerekeni yaptı denildi. Önümüzdeki sene 2022-23 sezonunda Trabzonspor ekibi Süper Lig'de iddialarını koruyup Şampiyonluğun en favori takımını oluşturmaya çalışırken, aynı zamanda Devler Ligi'nde mücadele edecek takım ve oyuncu profili oluşturmaya başladı. Şampiyonlar Ligi'nde Temmuz ayında oynanılacak 2.ön eleme turu sonrasında başarılı geçen takımlar arasında bordo-mavili ekibin bir sonraki eleme turunda rakibi belli olacak. Trabzonspor, gruplara kalmayı başarmak için önünde olan eleme turu ve play-off turunu başarıyla geçmesi gerekmektedir. Endüstriyel futbolda artık yıldız futbolcu transferi ve ortaya koyulan para konuşulmaktadır. Başarı isteniliyorsa kesenin ağzını açacaksın yoksa amaçlanan başarıyı elde edemezsin.