Süper Lig'de yaz transfer dönemi başladı! Futbolda takımlar transfer yapabilecek!

Süper Lig'de yaz transfer dönemi başladı! Futbolda takımlar transfer yapabilecek!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, şuandan itibaren futbol takımları için yaz transfer dönemi başladı. Futbolda takımlar istedikleri oyuncuları takımına kazandırıp resmiyete dökecekler. Haberin ayrıntıları gursesgazetesi.com'da...

Süper Lig'de Transfer Dönemi Başladı!

Futbolda, 'yaz transfer dönemi' olarak adlandırılan 2022-23 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, yaz transfer dönemi 8 Eylül'de tamamlanacak. 'Ara transfer' olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 2 Ocak 2023'te başlayıp 8 Şubat 2023'te sona erecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, şuandan itibaren futbol takımları için yaz transfer dönemi başladı. Futbolda takımlar istedikleri oyuncuları takımına kazandırıp resmiyete dökecekler. 2021-22 sezonu tam anlamıyla bitmesiyle Türkiye'de futbol takımları için transfer dönemi resmiyete döküldü. Şimdiye kadar yapılan transferler Kamuoyu Aydınlatma Platformu gerekçesiyle takımlar futbolcular ile resmi sözleşme imzalayarak takımlarına kazandırdıkları futbolcuları resmi internet sitelerinden duyurusunu yapmaktaydı. Şimdi Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun 2021-22 sezonunu sona erdirmesiyle birlikte yaz transfer sezonunun bugün resmen başladığını kamuoyuna açıkladı.

4 Büyüklerin Transferleri!

Süper Lig'de şimdiye kadar transfer haberlerinde en başarılı takım olarak gözüken Trabzonspor, gerek yerli gerekse yabancı oyuncuları takımına kazandırarak neredeyse istediği planladığı politikaları gerçekleştirdi diyebiliriz. Eksik bölgelerine ek takviyeler yapmak isteyen bordo-mavili ekip, önümüzdeki sezon zorlu süreçlerden geçecek. Birden fazla kulvarda mücadele ederek kadro genişliği ve yapısını kurallar dahilinde oluşturarak karşılaşmalarında başarılı olmak istemektedir. Aynı durum Fenerbahçe için de geçerlidir. Fenerbahçe'nin Devler Ligi 2.ön eleme turunda eşleştiği Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i başarıyla geçtiği taktirde önündeki diğer kalan eleme turlarındaki rakiplerinden de galibiyet alarak başarılı olursa gruplara kalmayı başaracaktır. Jorge Jesus önderliğinde sarı-lacivertliler transferlerini birer birer açıklamaya başladı. Kamp sezonuna erken giren Fenerbahçe, Temmuz ayında karşılaşacağı Dinamo Kiev karşılaşması öncesi hazırlık maçları yapacak.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın önümüzdeki sene Avrupa organizasyonlarından mahrum kalmasıyla, odaklarını şimdiden Süper Lig'de ilk önceliklerinin 'Şampiyonluk' olduğu ifade edildi.